nejde nastartovat
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde nastartovat
Mě se líbí jak sleduju ty lidičky kolem. Jen trošku přituhne a hned je venku vidět mumraj kolem aut jak se začíná "roztahovat" to co se zanedbalo A přitom stačí tak málo...
Tím nechci říct že jim to přeju to ne. Sám jsem včera pomáhal ze svou Zafirkou nastartovat třem kolegům.
Tím nechci říct že jim to přeju to ne. Sám jsem včera pomáhal ze svou Zafirkou nastartovat třem kolegům.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
a je v nádrži tzv zimní směs
filtr bych asi moc neřešil, to by se projevovalo ve vyšších otáčkách
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
spermin píše:a je v nádrži tzv zimní směs
co mas na mysli tou zimni smesi?
aditiv
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
tak to nemam, muzu poprosit o radu? Ale tenhle problem jsem mel i kdyz nemrzlo.
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak probehla vymena palivoveho filtru, vymena svicek(jedna byla spatna a druha pretocena pres zavit), doplnena aditiva a problem se startovanim porad trva. Pokud je ovsem motor zahraty tak startuje bez problemu. Tak nejak nevim co dalsiho by to mohlo byt.
tesnenie pod vstrekmi, alebo hociaka netesnost v palivovom systeme
mne to robi tiez, ak je vonku najviac kokolo 0 tak stastuje hned, aj ked niekolko dni stoji, ak je teplota nizsia, startuje dlhsie, ak dlho stoji, tiez sa tento cas predlzuje...
ak je plna nadrz a stojim dole kompcom, je to lepsie
mne to robi tiez, ak je vonku najviac kokolo 0 tak stastuje hned, aj ked niekolko dni stoji, ak je teplota nizsia, startuje dlhsie, ak dlho stoji, tiez sa tento cas predlzuje...
ak je plna nadrz a stojim dole kompcom, je to lepsie
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto