Vím že ti to nic nenašlo, ale jsou to dost podobná témata a je někdy jen otázka času, kdy se to zvrtne v úplně jinou diskuzi.
Nechtěl jsem tě peskovat, ale chtěl jsem ti poradit, jaký byly zkušenosti.
Tak gumové koberce z gumáren Zubří jsou již na svém místě, velmi pěkné a na první pohled kvalitní - mají vše, co mají mít a padnou jak zadek na nočník.
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
james11 píše:2Happy: už máš ty kogerce doma? spokojenost? ...nejspíš budu brát taky ty Zubřácké
Jasně, už jsou v autě. Za ty prachy vynikající kvalitka, pasujou tam jak origoše - neprohloupíš.
Ja je mám už asi 4 roky a vím že mě akorát naštvali ty malí dirky na těch koberečcích. Tak jsem je zalepil silikonovým tmelem, ať mě ta voda v zimě neneteče pod ně. Jinak jsou v pohodě.
to:Andrew - dát za koberečky GUZU 750 Kč mě nepřipadá jako zrovna dobrý kauf GUZU- Gumárny Zubří.
No možna že v SK stojí trochu víc.
james11 píše:2indet: není dobrý kauf? a proč ne? Lepší je koupit origo Opel za 1500,-?
Ne, protože gumové koberečky GuZu stoji okolo 526Kč to znamená že si k nim někdo přirazil asi 224Kč (42% ceny navíc) . ještě ti to připadá jako dobrý kauf
indet píše:Ne, protože gumové koberečky GuZu stoji okolo 526Kč to znamená že si k nim někdo přirazil asi 224Kč (42% ceny navíc) . ještě ti to připadá jako dobrý kauf
kde se dají na netu sehnat za tu cenu 526,-Kč?? do Zubří kvůli nim nepojedu