Velbloudovic rodinný Caravan - Z16XEP
Re: Velbloudovic rodinný Caravan - Z16XEP
velbloude na kazde fotce tviho auta je jiny typ astry bydlis v nejakem opl meste?
pekne si ji delas hlavne aby ti jezdila
pekne si ji delas hlavne aby ti jezdila
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
no bloud je opel positive jako já
vid petře
vid petře
Twl čumím jak puk, bloud má astru.
Jen u Tebe člověče nějak nevěřím tomu, že se nebude upravovat.
Jen u Tebe člověče nějak nevěřím tomu, že se nebude upravovat.
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, to je dozivostni "postizeni" i kdyz ja si myslel to samy kdyz jsem koupil hacko, mno nevyslo to (v dobrem smyslu)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velbloud > čau, jsem ti chtěl nabídnout clony na astru, tak jsem ti napsal a pak jsem koukl že už je máš.. Tak fajn, ať slouží. A z tou nalakovanou lištou nad SPZ to vypadá úplně jinak, i když bych to prve neřekl.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale je s podivem ze i u 3 letyho auta ty cerny plasty tak rychle zesednou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Paráda....parkovacie senzora máš odkial ?
Tak máme Astřičku deset měsíců, příští týden půjde na svojí první technickou a zatím VELKÁ spokojenost. Je to úžasné pohodlný, prostorný a příjemný auto... Pár postřehů od minula:
- nechávali jsme zavařit vanu - manželce se podařila po 3 týdnech co jsme auto měli ťuknout (i když nechápu jak)
- prozatím proměna verze scout za "normální" dokončena výměnou krytů zrcátek
- vyměněny chrastící repro za "funkčnější" ;o)
- a pár drobností (chromové kličky, flat stěrače, konečně jsem se skoro po roce dokopal k namontování masky bez znaku, plastová vana do kufru, nalakování bubnů černou matnou, takže jsou opět jako nové ad. )
pár foteček:
a tady vlastně důvod proč jsme si auto kupovali a taky důvod, proč nestíhám nic na autě dělat ;o)):
Btw. taky jsme se stihli přestěhovat z "opel townu" jak psal mirda2908 (z Prahy 10) do Bohnic a často tu vídám astřičky s nálepkou klubu, tak se přiznejte, kdo je z Bohnic?
to Mlaka: z Aukra cca za 400 Kč ;o)
to Trdlo a Milosh: mno stále mě to láká upravovat, ale Astřici můžu upravovat max co se do funkčnosti a designu týče (jezdí s tím i manželka), ale zatím je spousta důležitějších věcí co se musí dělat (i když diodový zadní světla + přední OPC a 16" kola mě moooc lákaj ;o)))
- nechávali jsme zavařit vanu - manželce se podařila po 3 týdnech co jsme auto měli ťuknout (i když nechápu jak)
- prozatím proměna verze scout za "normální" dokončena výměnou krytů zrcátek
- vyměněny chrastící repro za "funkčnější" ;o)
- a pár drobností (chromové kličky, flat stěrače, konečně jsem se skoro po roce dokopal k namontování masky bez znaku, plastová vana do kufru, nalakování bubnů černou matnou, takže jsou opět jako nové ad. )
pár foteček:
a tady vlastně důvod proč jsme si auto kupovali a taky důvod, proč nestíhám nic na autě dělat ;o)):
Btw. taky jsme se stihli přestěhovat z "opel townu" jak psal mirda2908 (z Prahy 10) do Bohnic a často tu vídám astřičky s nálepkou klubu, tak se přiznejte, kdo je z Bohnic?
to Mlaka: z Aukra cca za 400 Kč ;o)
to Trdlo a Milosh: mno stále mě to láká upravovat, ale Astřici můžu upravovat max co se do funkčnosti a designu týče (jezdí s tím i manželka), ale zatím je spousta důležitějších věcí co se musí dělat (i když diodový zadní světla + přední OPC a 16" kola mě moooc lákaj ;o)))