2.0 Di - špatně startuje
- Reklama
Re: dotaz:)
Hlavně v pokecu už jeden takový topic s univerzálním názvem je
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
APiK píše:sqělej název topicu
asi budu mit více dotazu a nevěděl jsem jak to nazvat..nechci tady zakládat víc témat:) Funkci HLEDAT používam ale všechno taky nenajdu:)
Tak pro příště https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=13939
ok polepšim se:)AstraMan píše:Tak pro příště https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=13939
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2.0 Di - špatně startuje
téma přejmenováno a přesunuto do sekce Diesel
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
tak..všechny přepadové hadičky vyměněny, palivový filtr taky+těsníci kroužky pod vstřikama..Dnes cca po 16hodinách chci nastartovat a zase padlá nafta..Po ujetí asi 15km jsem odmontoval kryt motoru a pod vstřikama je opět mokro(nafta) Co je špatně?? to mi tam ty kroužky v servisu špatně dal??Jde to vubec??
A víš jistě, že je to tím těsněním nad vstřikama ?
Nedávno jsem řešil podobnou komplikaci ( tentokrát byla autobaterie plně nabitá )... Při výměně autobaterie jsem omylem zavadil o solenoidní ventil, který je vedle autobaterie ( přesněji jsou tam dva ) a u jednoho se mě celkem dost povytáhnula podtlaková hadička. Vůbec bych nečekal, že to udělá takovej bordel při startování ( startoval jsem na 2X, než se povedlo ).
Nedávno jsem řešil podobnou komplikaci ( tentokrát byla autobaterie plně nabitá )... Při výměně autobaterie jsem omylem zavadil o solenoidní ventil, který je vedle autobaterie ( přesněji jsou tam dva ) a u jednoho se mě celkem dost povytáhnula podtlaková hadička. Vůbec bych nečekal, že to udělá takovej bordel při startování ( startoval jsem na 2X, než se povedlo ).
ale mě teče nafta kolem vstřiků po výměně těsnění pod vstřikama A TO PRÁVĚ NECHÁPUAstraMan píše:A víš jistě, že je to tím těsněním nad vstřikama ?
Zkus dotáhnout převlečné matice od trubek ke vstřikům. A tečou všechny???
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ty sundáváš ventilové víko, aby jsi viděl, že Ti tečou těsnění pod vstříky? Vstřik je totiž celý v hlavě motru a není z něj nic vidět. Chtělo by to přesnou lokalizaci místa, kde teče nafta a taky toho těsnění co Ti měnili.bidrs píše:ale mě teče nafta kolem vstřiků po výměně těsnění pod vstřikama A TO PRÁVĚ NECHÁPU
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
RomanK píše:Ty sundáváš ventilové víko, aby jsi viděl, že Ti tečou těsnění pod vstříky? Vstřik je totiž celý v hlavě motru a není z něj nic vidět. Chtělo by to přesnou lokalizaci místa, kde teče nafta a taky toho těsnění co Ti měnili.bidrs píše:ale mě teče nafta kolem vstřiků po výměně těsnění pod vstřikama A TO PRÁVĚ NECHÁPU
když sundám plastovej kryt motoru tak jsou vidět převlečné matice ke vstřikum a u 2,3, a 4 vstřiku teče nafta kolem těla vstřiku a stéka do žlábku na sání..Zítra vyfotím
tady přikládám fotky..takle to teče po výměně kroužků pod vstřikama..nemuže to náhodou netěsnit kolem trubičky co jsou na nich nasazeny přepadové hadičky?? Díky za odpověd
Takže převlečnýma maticema to není. To co tam teče fakt vypadá na naftu, takže bych nechal pozdravovat mechanika
A psal jsi, že jsou měněné přepadové hadičky, ale na fotce jsou opletené. Opravte mě , jestli se pletu, ale ty , co tam máš , jsou původní. Dnes jsou k sehnání gumové, dvouplášťové se zesíleným středem (výpletem). Tak nevím, co kdo měnil a kde.
A psal jsi, že jsou měněné přepadové hadičky, ale na fotce jsou opletené. Opravte mě , jestli se pletu, ale ty , co tam máš , jsou původní. Dnes jsou k sehnání gumové, dvouplášťové se zesíleným středem (výpletem). Tak nevím, co kdo měnil a kde.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor