Výměna žárovek středového displeje
Re: Výměna žárovek středového displeje
Také jsem měl v pondělí panel venku, nesvítí mi komplet topení. A nikde mi nic nedrnčí a to nemám zašroubované šroubky pod rádiem, nechal jsem je venku, páč až seženu žárovky, tak to musím rozdělat znovu.
A ještě se chci zeptat, má svítit i zapalovač?? A kde má žárovku, respektive jak se k ní dostanu?? Protože ten mám také zhaslý.
A ještě se chci zeptat, má svítit i zapalovač?? A kde má žárovku, respektive jak se k ní dostanu?? Protože ten mám také zhaslý.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyklop popelník, jsou tam schované na něm dva šroubky, vytáhneš ho ven a žárovičku uvidíš... je taková miniaturní bajonetková s těma drátkama zahnutýma... Nejlíp se to dělá, když je panel venku, píšu ti to proto, že ho budeš stejně ještě vytahovat..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ok, odpoledne se na to podívám, a pak pojedu nakoupit žárovky
Takže žárovky úspěšně vyměněny, už mi zas svítí komplet topení a i zapalovač.
Jen se mi při demontáži popelníku povedlo ho rozebrat úplně, sestavit ho byl celkem porod, ale už je v celku.
A také jsem zjistil, že mi odešlo to zpomalování otevírání, na popelníku jsou vyběhané plastové zoubky, ale to už přestalo fungovat dříve a oprava je jedině výměna popelníku.
Jen se mi při demontáži popelníku povedlo ho rozebrat úplně, sestavit ho byl celkem porod, ale už je v celku.
A také jsem zjistil, že mi odešlo to zpomalování otevírání, na popelníku jsou vyběhané plastové zoubky, ale to už přestalo fungovat dříve a oprava je jedině výměna popelníku.
Popelník jsem skládal poprvý 35 minut.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No ten můj už je takový asi hodně používaný a určitě nebyl rozložený poprvý, vevnitř porejpaný a držáky pružiny byly vylámané, držel pořádně jen jeden.
Ten můj byl přesný opak (před mým zásahem). Rozlétlo se to na 10 dílů a bylo to.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka