X17DTL plusy a mínusy??
Re: X17DTL plusy a mínusy??
kosta.ova "Když slyším OPEL, otvírá se mi nůž v kapse!"
No tak na to je nejlepší přijít na toto forum ,a chtít poradit.
No tak na to je nejlepší přijít na toto forum ,a chtít poradit.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
A v té době byl cenově dostupný pouze tento vůz v této motorizaci, nebo co? A když kupuješ auto od soukromníka, tak ti také nezatají pravdu, jen bazarista? Navíc jak bylo psáno, než si koupím auto, tak se v něm svezu a případně i s někým, kdo tomu rozumíkosta.ova píše:Když Ti ukradou auto a nejsi podnikatel za vodou, koukáš, abys koupil něco cenově přístupného a bazarista je hajzl, který Ti samozřejmě zatají pravdu, tak máš doma na pohled hezké auto, ale s motorem, který popisuji výše.
Jestli děláš takto unáhlené kroky i v podnikání ( když píšeš že jsi podnikatel ), tak to potěš samou chválu
NOVON: Asi bych volil tu 1.7DTI
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Přesně jak píše Astraman, v dané cenové relaci astry, je i spousta koncernových aut, zajímavé že při tak obrovské spokojenosti s koncernovým dieslem jsi šel do něčeho jiného.... (Tím nehaním koncernový diesl, ten je fakt dobrej, jen postrádám důvod takových pomluv... Ono měl ji si koupit 3 golfa f TDI, byla by to vytuněná zupr kára, sypal by jsi do toho naprosto stejně jako do opla, ale bylo by to TD a nejlépe červené i)
END
Přátelé, děkuji za sprchu, asi jsem ji potřeboval. Omlouvám se, vylil jsem si srdíčko na nesprávném místě. Zoufalý člověk dělá zoufalé kroky. Beru, že to auto za to nemůže, i když ten motor (x17dtl) není opravdu nadvakrát povedený (viz recenze). Se vší pokorou přijmu rád jakoukoli radu ke snížení spotřeby, která činí v mém případě 10-12 l. Připomínám, že je vyměněna váha vzduchu, zkontrolovány rozvody a předvstřik, turbo je údajně OK, motor nekouří, ale je slabý a šíleně žere. Děkuji. Kosťa.
ja mam taky 1.7td a jede mi pekne zatim bez chyby a spotreba je kolem 6.7/100km a na dalnici i 5l a sviti ti nejaka kontrolka nebo ne a co vyfuk a nebo spatna lambda,vzduch.filtr
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Nesvítí nic, nekouří, jen při startování se vyvalí mrak šedého dýmu. Motor je slabý a bere 10-12 l/100 km.
Vyndat a skontrolovat vstřiky.Tím myslím kontrolu tlaku a rozstřiku.Jinak platí ,AUTO NEDÁVAT OPRAVOVAT AMATÉRŮM.
Astra CARAVAN G 1.7DTL v plný palbě.
Zdravim, je mozne misto motoru X17DTL dat motor 2,0DTI bude to pasovat?? Diky za odpoved
Motor 1,7td (německý) mám v G astře r.v.99 jsem první majitel a najeto asi 130tkm.Na motoru měněny jen přepadové hadičky nafty.Nepočítám repasi čerpadla ve 115tkm z důvodu nekvalitní nafty.Kolik má kw jsem věděl když jsem ho kupoval.
tento motor nemá žádné plusy je strašně línej hlavne na kombíka!!!!!!!!!!!!
já měl firemní Combo 1.7D motor Isuzu a super. Naloženej nebo prázdnej jel jako voheň a 500tis než mi ho ukradli. Za celou dobu jedna malá opava čerpadla a únik oleje. spotřeba 7 litrů. Výměna oleje po 50tis. Spokojenost. A takhle dopadl chudák http://picasaweb.google.com/10613665429 ... /OpelCombo
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
ondra u kombika to je line ale u htb bych ani nerek a plusy ma kazde auto a minusy take zadne auto neni dokonale komu se nelibi at si ho nekupuje a koupi si nejake jine auto a stejne se bude na nej stezovat nektery lide nevedi co chteji
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]