U nových světel neodpovídá připojení elektřiny
Re: U nových světel neodpovídá připojení elektřiny
To jsem slyšel, ale tam kam to odkazuje jsou pouze D2S výbojky a já potřebuju napojit originální kabeláž světel na ta nová světla, kde je jiné připojení a ne jen výbojky. Samozřejmě vidím, že tam ty HID sady mají, ale která je ta správná?
- Reklama
Mám totiž strach, že když koupím tu přestavbovou sadu, tak tím zapojím jenom ty výbojky, to jest jenom to, co je do té čočky, ale jak zapojím ty ostatní žárovky, co jsou v tý lampě, když tam je jiné připojení než k normálnímu světlu. Řeší tohle všechno připojení ta sada? Omlouvám se za své hloupé dotazy, ale nerad bych se sekl, až to budu objednávat a nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. Moc si vážím každé vaší rady.
Na ty fotky nevidím neb jsem u PDa, ale u normálních světel je H7 potkávačka, HB3 dálka a pokud máš H7 na těch světlech dálky, tak si zkus přehodit patice na autě (H7 pro dálky, teda pokud to jde) a do těch potkávaček kup tu D2S HID sadu. Vše ostatní (parkovačka a blikny) snad budou v poho ne ?
PS: Ještě na to mrknu až se dostanu domů
PS: Ještě na to mrknu až se dostanu domů
Mobil : 602318645
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
budeš muset sehnat origo konektory na xenon, vrakáče a pod,protože nový v OPLU budou asi součástí celýho svazku a hlavně nezaplatitelný
defe: sou to lampy na D2S+H7
defe: sou to lampy na D2S+H7
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
No na to bych samozřejmě neměl. Ještě zkusím kontaktovat prodejce, protože na svých stránkách uvádí, že tato světla lze vyměnit bez úprav přímou montáží, což není vůbec pravda. Tak uvidíme jak se k tomu postaví. Světla nemám ani vybalená z folie, tak mi je snad vezme zpět nebo vymění.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
určitě jdou ale za origa xenonový HELLAže tato světla lze vyměnit bez úprav přímou montáží
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
To jo, ale to zrovna není standardní výbava Aster. Alespoň myslím.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by ti to měl vyměnit....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to jsou repliky originál Xenonů od DEPA, to znamená, že tam nebude žádný problém. H7 je dálka a D2S je potkávačka. Ta může být originál od Opla i s trafem, nebo tam nacpat přestavbovou HID sadu. Každopádně si myslím, že existuji u Opla redukce s origo patic na patice Xenonových světel (Vojta bude vědět). Každopádně barvy vodiču by měly sedět !
EDIT: Manli byl rychlejší... ale o kabelech tam Vojta nepíše..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Redukce nejsou.Buď máš svazky pro žárovkové reflektory nebo svazky pro xenony.Frydex píše:Podle mě to jsou repliky originál Xenonů od DEPA, to znamená, že tam nebude žádný problém. H7 je dálka a D2S je potkávačka. Ta může být originál od Opla i s trafem, nebo tam nacpat přestavbovou HID sadu. Každopádně si myslím, že existuji u Opla redukce s origo patic na patice Xenonových světel (Vojta bude vědět). Každopádně barvy vodiču by měly sedět !
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha.. tak to je na prd celebnosti.... Tím pádem jsou světla na nic. Jedině bys sehnal ty koncovky (což je asi nemožné) a přepájel...
Moje Astrina 1,7DTi
Presne tak. Kúpil si náhradu za xenónový svetlomet pre astru G. Najjednoduchšie a najlacnejšie je vrátiť a zohnať obyč svetlá. K tomuto potrebuješ svorkovnicu z vrakoviska (pasuje aj od motorčekov centrálu v predných dvroch), buď prestavbovú sadu HID s D2S (prplačka s dopasovaním) alebo origo črevá (střeva) z xenónov (riadna pálka!), krúžok na uchytenie výbojky (neni zo svetlom ani zo sadou, cca 250Kč/ks) a špeciálnu žiarovku do smeroviek (len origo opel za cca 280Kč/ks) a H7 do dialkových.
můžu ti nabídnout originál xenonovou sadu kterou do těchdle světel bez úprav namontuješ, jediný co si musíš sehnat je svorkovnice, ty jsou ale stejný třeba v astře H na obyč světla, seženeš všude na vrakáči
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Kolik taková sada stojí... +-