Přestaly jít stěrače
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestaly jít stěrače
To jsem nerozebíral,mě stačilo vše rozebrat a promazat tak jak jsem to popsal a stěrače makaj,pokud chcete vyndavat celý mechanizmus,tak ano...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Zdravím,
taky se mi stal tenhle problém. Včera ty stěrače jely strašně pomalu (a stejnou rychlostí na všech pozicích páčky), a dneska se mi zasekly uprostřed okna. Pojistky jsem kontroloval, ty jsou OK, nevíte čím by to mohlo ještě být? Navíc byl v autě dneska cítit nějaký smrad spáleniny a vůbec netuším z čeho by to bylo, protože všechno až na ty stěrače funguje (zadní stěrač je taky OK). Zkoušel sem s nima pohnout rukou, ale nedaří se... drží pevně na skle a nejde s nima pohnout. Akorát když nastartuju motor, tak je vidět (i když jsou páčkou vypnuté), jakoby na ně byla vyvýjená nějaká síla, takže se asi o milimentřík pohnou nahoru... když vypnu motor, tak zase o ten milimetřík spadnou... Potřeboval bych jet pozítří přes celou republiku.. a nějak v servisu nemá čas se na to podívat do víkendu
taky se mi stal tenhle problém. Včera ty stěrače jely strašně pomalu (a stejnou rychlostí na všech pozicích páčky), a dneska se mi zasekly uprostřed okna. Pojistky jsem kontroloval, ty jsou OK, nevíte čím by to mohlo ještě být? Navíc byl v autě dneska cítit nějaký smrad spáleniny a vůbec netuším z čeho by to bylo, protože všechno až na ty stěrače funguje (zadní stěrač je taky OK). Zkoušel sem s nima pohnout rukou, ale nedaří se... drží pevně na skle a nejde s nima pohnout. Akorát když nastartuju motor, tak je vidět (i když jsou páčkou vypnuté), jakoby na ně byla vyvýjená nějaká síla, takže se asi o milimentřík pohnou nahoru... když vypnu motor, tak zase o ten milimetřík spadnou... Potřeboval bych jet pozítří přes celou republiku.. a nějak v servisu nemá čas se na to podívat do víkendu
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A mohl se spálit díky přirezlým táhlům stěračů.Doplnění trdla
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, přidřené táhla.. počítám, že teď už se ti ten motorek ani s těma stěračema nepohne, když už si cítil smrad... spálené vinutí motorku... táhla byly zoxidované a nemazané..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Kolik se tak přibližně pohybuje cena nového motorku na stěrače?
Zdravím. Chci se jen tak poptat :
dnes jsem jen tak si chtěl setřít zadní okno a nic.
relátko cvaká, už to udělalo jednou ale potom se to zase rozjelo.
Asi to vypadá na přetrhané dráty mezi karoserí a pátými dveřmi.
Nebo máte jiný nápad, díky
dnes jsem jen tak si chtěl setřít zadní okno a nic.
relátko cvaká, už to udělalo jednou ale potom se to zase rozjelo.
Asi to vypadá na přetrhané dráty mezi karoserí a pátými dveřmi.
Nebo máte jiný nápad, díky
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
Už sem jí lehce stáhl, respektive vytáhl z auta nic zajímavého sem neviděl asi se kouknu pořádně
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
Pokud je průchodka v pohodě, sundej zadní tapec a změř napětí přímo u motorku, zda k němu jde. Pokud ano bude pryč motorek.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravicko, mam mensi problemek se zadnim steracem na me Zafe. Jak zaclo mrznout, tak zadni sterac dojel jen do konce a zpatky uz se nevratil. Zpet sel pouze pokud jsem zadni sterac vypl a zapl znova a nebo znovu cvakl cyklovac. Jak se auto zahralo jiz OK.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Kontaktovat uživatele:
Kabely to nejsou, zapomel jsem to napsat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo nejaky napad jeste ??