Problém s TID nebo jak se to jmenuje!
Re: Problém s TID nebo jak se to jmenuje!
pojistka č 38 je 10A a napájí MID , spínač spojky a brzdy a tempomat ale ne TID, napiš r.v. vozu ať nepíšu hlouposti (to co jsem psal platí pro r.v. 2001)
- Reklama
a ked si mal odpojene tie konektory - spinacka, svetla, radio, ....ako sa spraval TID??? ak ti vtedy nesvietil, skus postupne zapajat konektory po jednom a sledovat co ti to robi s TIDom. mozno tymto odhalis chybu
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Vše co jsem měl vyndaný a odpojený krom pojistky,tak stále svítil!Je tam opravdo 20A pojistka,mám 98 rv!
Už to neřešte,jak se to samo rozbilo,tak se to zas spravilo,asi mi tid hlásí,že přichází jero,to nemáte co!
Vše jsem smontoval zpět,,jedu k mladý,pořád svítí hodiny a teplota,zaparkuju,zamknu-stále,po třech hodinách jedu od mladý,přijdu k autu,nesvítí tid,zasunu klíček-hop vše maká jak má i datum tam je,dojedu dom,zaparkuju,vše povypínám a tid se teké vypnul,tak už je to O.K!
Dík za rydy chlapi!
Za všechno může časss
Jinak by mě zajímalo,když jsme u toho,mám neorigo rádio,jde mi i datum,at s klíčkem či bez,mám dva kamarády,co maj taky Géčko,taky neorigo rádio a datum jim nejde!Stejnej rok i 3dv i výbavu podobnou,nebo aspon maj taky tid a nic,pokud vypnou rádio,tak jim datum jde myslím,ale s rádiem ne...?
Už to neřešte,jak se to samo rozbilo,tak se to zas spravilo,asi mi tid hlásí,že přichází jero,to nemáte co!
Vše jsem smontoval zpět,,jedu k mladý,pořád svítí hodiny a teplota,zaparkuju,zamknu-stále,po třech hodinách jedu od mladý,přijdu k autu,nesvítí tid,zasunu klíček-hop vše maká jak má i datum tam je,dojedu dom,zaparkuju,vše povypínám a tid se teké vypnul,tak už je to O.K!
Dík za rydy chlapi!
Za všechno může časss
Jinak by mě zajímalo,když jsme u toho,mám neorigo rádio,jde mi i datum,at s klíčkem či bez,mám dva kamarády,co maj taky Géčko,taky neorigo rádio a datum jim nejde!Stejnej rok i 3dv i výbavu podobnou,nebo aspon maj taky tid a nic,pokud vypnou rádio,tak jim datum jde myslím,ale s rádiem ne...?
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
U neoriga rádia, aby ti zůstal zobrazen datum na displai (pokud rádio nepodopruje EDI), tak je potřeba přerušit drát napájení od rádia do tidu. Prostě musíš Tidu namluvit, že tam rádio není (je vypnuté). Je to už v autohifi, který drát to je.
END