Help,Help Angel eyes DEPO
Re: Help,Help Angel eyes DEPO
synovec je vyhral na aukru vcera je dovezl a ted nevíme jak dál
- Reklama
tam mracitka nalepene nebyli aspon zalepene nejsou
To na baterku přes relé, je na rádoby denní svícení (přesně jak psal Manlík), ale opravdu ti chybí redukční mezikusy na patice ve světlech a patice na svazku v autě.... Takže problém.... nejlepší celé předělat, jak jsem psal už výše....
Nebo zkusit kontaktovat prodejce (jak na aukru, tak světel v obchodě, zda není možné dodat ty mezikousky)
Ono je to asi tak, že výrobce má své kabeláže pro svetla, ty namontuje se svými paticemi a poté dodá redukce na auto, poro které jsou světla určena.... zjednodušují si to...
Nebo zkusit kontaktovat prodejce (jak na aukru, tak světel v obchodě, zda není možné dodat ty mezikousky)
Ono je to asi tak, že výrobce má své kabeláže pro svetla, ty namontuje se svými paticemi a poté dodá redukce na auto, poro které jsou světla určena.... zjednodušují si to...
END
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
nene v tejdnu tam byly jiný ty měli jen boční vadu skla jestli sou to teda ony ty sem prošvihlTrdlo píše:To jsou ty s tím zalepeným sklem od mračítek?
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo hoď sem ty fotky... chci na to kouknout..
Edit: už je mám v mejlu...
Edit: už je mám v mejlu...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Lenčo, díval jsem se na ty fotky... nevidím v tom teda problém. Mělo by to jít normálně zapojit. Myslím že mám stejné konektory...
Moje Astrina 1,7DTi
tak vsem velice dekuji za odpovedi jinak genius0011 jsou to ony o kterych ses zminil nicmene svetla jsou namontovany pasovalo to presne do patic!!!Dělala jsem si to sama pan chytrolin kvuli kteremu jsem to tady zakladala mi zdelil ze ty patice jsou jine ve skutecnosti je jiny akorat konektor na nastaveni svetel ktery odpojil a dal uz se nedival.Holt vse si musi delat kazdy sam .Takže VYRESENO
A pak někomu věř. Tak Slááááva
-
- Kontaktovat uživatele:
Dycky je nejlepší si to udělat sám !!
Moje Astrina 1,7DTi