xenonové světlomety - konektory připojení
tak to asi udělám úplně jinak. včera jsem až do rána prolezl snad celej internet a za jednu výbojku se startérem fakt nebudu dávat 3500,- takže tam dám ty co mám s menší úpravou. Ale poprosil bych zda by mě někdo neposlal obrázek zapojení toho hlavního konektoru ale aby tam bylo zapojeno pouze dálkové a parkovací aby nešel zbytečně proud někam co nebude obsazeno. díky moc všem
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
- Reklama
Xenon E75 Links
Pin 1. Masse Klemme 31------------------------------1,5 qm ( braun )
Pin 2. Fernlicht Klemme 56A-------------------------1,5 qm (weiß )
Pin 3. Xenon Klemme 56-----------------------------1,5 qm ( gelb )
Pin 4. Standlicht Klemme 58R-----------------------0,75qm ( grau/schwarz )
Pin 5. Blinklicht---------------------------------------------0,75qm ( schwarz/weiß )
Pin 6. Masse Xenon Klemme 31----------------- 1,5 qm ( braun )
Pin 7. Frei
Pin 8. Frei
Pin 9. Frei
Pin 10. Frei
Leuchtweitenregelmotor Y14 einfach umstecken
Xenon E76 Rechts
Pin 1. Masse Klemme 31------------------------------ 1,5 qm ( braun )
Pin 4. Standlicht Klemme 58R------------------------0,75qm ( grau/rot )
Pin 5. Blinklicht--------------------------------------------- 0,75qm ( schwarz/grün )
Pin 6. Masse Xenon Klemme 31------------------ 1,5 qm ( braun )
Pin 7. Frei
Pin 8. Frei
Pin 9. Frei
Pin 10. Frei
viz http://mitglied.lycos.de/hardwarekiller03/xenon.htm
Pin 1. Masse Klemme 31------------------------------1,5 qm ( braun )
Pin 4. Standlicht Klemme 58R-----------------------0,75qm ( grau/schwarz )
Pin 5. Blinklicht---------------------------------------------0,75qm ( schwarz/weiß )
Pin 6. Masse Xenon Klemme 31----------------- 1,5 qm ( braun )
Pin 7. Frei
Pin 8. Frei
Pin 9. Frei
Pin 10. Frei
Leuchtweitenregelmotor Y14 einfach umstecken
Xenon E76 Rechts
Pin 1. Masse Klemme 31------------------------------ 1,5 qm ( braun )
Pin 4. Standlicht Klemme 58R------------------------0,75qm ( grau/rot )
Pin 5. Blinklicht--------------------------------------------- 0,75qm ( schwarz/grün )
Pin 6. Masse Xenon Klemme 31------------------ 1,5 qm ( braun )
Pin 7. Frei
Pin 8. Frei
Pin 9. Frei
Pin 10. Frei
viz http://mitglied.lycos.de/hardwarekiller03/xenon.htm
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hmm. my ked sme kupovaliu svetlá, tak sme mali ponuku 5000czk/kus holé a 7000czk/kus komplet zo všetkým... Výbojky sme si zohnali, riadiačky sme mali z rozbitých svetiel... Objednali sme holé svetlá a potom sme prišli nato že nemáme štartéry, tak sme ich znova objednali od toho človeka čo sme brali svetlá chcel za ne 500czk/kus unás niečo spletali o 2000sk/kus... Urobil si chybu že si nekúpil komplet origo svetlá... Ten konektor ti môžem odfotiť ale neviem či by to nebolo až zajtra...
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
no v oplu si připrav tak 1000 kč za jednu, jestli chceš ušetřit tak si sežeň svazky z předních dveřích, do zámku vede stejná svorkovnice, kdybys chtěl tak ty svazky mámPaul píše:tu svorkovnici doufám seženu u oplu. a hlavně doufám že seženu patici D2S abych tam mohl dát ty moje xenony
jinak nevím jakou patici na D2S máš na mysli...na origo D2S se montuje starter a do něj se zapojí kabel co je vevnitř ve světle
a jestli tam chceš cpát HID sadu tak to bych se na to rovnou vysr?l
no Vojto já uvítám každou pomoc. mohli by jsme se někde sejít? a nestačilo by kdybych koupil výbojky D2S a k tomu tu redukci? a zapojil to do trafa které mám? nebo je tam nutný ten startér?
http://www.levnealarmy.cz/eshop/xenony/ ... r-d2c.html
jinak ty svazky bych si asi vzal
http://www.levnealarmy.cz/eshop/xenony/ ... r-d2c.html
jinak ty svazky bych si asi vzal
ale deto já mám taky v origo xenon světlech normální hid sadu z d2s výbojkama neni v tom žádnej rozdíl akorád že je s ti víc prcání do konektoru zapojíš všechno kromě potkávaček ty švihneš do trafa a zapojený výbojky mám vedený přez tu gumovou šprcku stačí malá dírka protáhnout a hodně sem to zadělal pružnym konstrukčnim lepidlem aby tam nešlo vlhko
no já to asi tak udělám ale stejně musím koupit D2S výbojky jelikož mám sadu H7 tak právě jen koupím výbojky a tu redukci a udělám to tak jak jsi napsal. jen musím sehnat ještě ty svorkovnice. teda možná mě je prodá VojtaYANEK píše: ale deto já mám taky v origo xenon světlech normální hid sadu z d2s výbojkama neni v tom žádnej rozdíl akorád že je s ti víc prcání do konektoru zapojíš všechno kromě potkávaček ty švihneš do trafa a zapojený výbojky mám vedený přez tu gumovou šprcku stačí malá dírka protáhnout a hodně sem to zadělal pružnym konstrukčnim lepidlem aby tam nešlo vlhko
No tak som si našiel čas a nafotil konektory a štarter, za ním je vidieť aj plastový krúžok , ktorým sa uchytáva výbojka... Vyťahovať sa mi to nechcelo, lebo je to velké umenie tam dosať, na pravej strane by bolo nutné vyhodiť vzduchový filter. Neviem ako u Astry ale u Zafiri konektory na svetlá nie sú rovnaké a nemajú rovnaký počet káblov... Ale tak ako napísal Vojta , upravovať to na prestavbovú sadu by som osobne nedoporučoval, to by som to radšej predal a nahodil klasické halogény
Opel Zafira 2.2DTi, rv 2004, OPC paket, xenony, koža , vyhrievané sedačky, digiklima, tempomat, palubný PC, 4x el. okná, strešné okno http://img19.imageshack.us/img19/1006/imgp2428.jpg
astra to má jinak! astra má 2x 10pin svorkovniceivko píše:No tak som si našiel čas a nafotil konektory a štarter, za ním je vidieť aj plastový krúžok , ktorým sa uchytáva výbojka... Vyťahovať sa mi to nechcelo, lebo je to velké umenie tam dosať, na pravej strane by bolo nutné vyhodiť vzduchový filter. Neviem ako u Astry ale u Zafiri konektory na svetlá nie sú rovnaké a nemajú rovnaký počet káblov... Ale tak ako napísal Vojta , upravovať to na prestavbovú sadu by som osobne nedoporučoval, to by som to radšej predal a nahodil klasické halogény
Re:
Ahoj, mohu se zeptat z jiného soudku, nechá se objednat i samostatné čelní plexi světla? Mám H7
Opel Astra G 1.4 16V kombi X14XE rok 2000
Re: xenonové světlomety - konektory připojení
...nie neda...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999