hapruje mi elektrika
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím co se pokazilo...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
new-name: No hezký . Proč, nezafungovala pojistka? Přehořel, protože to bylo nejslabší místo v obvodu. Kdo Ti dělal tu změnu podsvícení? Co to tam je dole za bílou čokoládu? (jestli dobře vidím). Ten motrej drát vede do přepínače výstražných?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
ta čokoláda je vypínač na zesilovač ( moje práce ) a podsvícení je taky moje dílo jako vše
ale proč zkratoval? možná že byl nějak skříplej rádiem
nicméně světe div se, vyměnil jsem pojistku 22 a 3x pojistku 29 a spojil modrý drát a všechno funguje
takže závada odhalena a moje diagnóza: modrý drát se skřípl o ostrý kastlík rádia, a musel se tam houpat, protože je to tam dost opálený a udělal dost paseky a znepříjemnil mi nucených 500 km bez blinkrů a jiných doplňků
Ale všem děkuju za pomoc při řešení mojí banální poruchy nejspíš o5 vlastní blbostí
ale proč zkratoval? možná že byl nějak skříplej rádiem
nicméně světe div se, vyměnil jsem pojistku 22 a 3x pojistku 29 a spojil modrý drát a všechno funguje
takže závada odhalena a moje diagnóza: modrý drát se skřípl o ostrý kastlík rádia, a musel se tam houpat, protože je to tam dost opálený a udělal dost paseky a znepříjemnil mi nucených 500 km bez blinkrů a jiných doplňků
Ale všem děkuju za pomoc při řešení mojí banální poruchy nejspíš o5 vlastní blbostí
To bych raději nastavil rychlospojkou a kusem drátu, než omotávat ten přehořelej - to mi věř. Nejlepší by ho ale bylo vyměnit.
EDIT: teď jsem o tom přemýšlel, jak bych to řešil já. Uskřípl bych ten kus se skáplou izolací a nastavil bych ho kusem modrého autodrátu pomocí dvou rychlospojek.
EDIT: teď jsem o tom přemýšlel, jak bych to řešil já. Uskřípl bych ten kus se skáplou izolací a nastavil bych ho kusem modrého autodrátu pomocí dvou rychlospojek.
Naposledy upravil(a) APiK dne 23 pro 2008, 14:53, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka