Podle sebe soudím tebe, tvojí otázku na zamilovanost k učitelce je na místě, první tři ročníky jsme měli p. učiele před důchodem. On byl schopen na jednom příkladu vyzkoušet celou třídu, (prostě napsal rovnici na tabuli a pak podle známek volal k tabuli. Ostatní se snažili zatím vypočítat rovnici. takže postupně se přidávali řádky, až někdo (byli jsme 3, co to prostě dotáhli a nebo jsme někomu stihli poslat řešení a on si stihnul zlepšit známku)) tak tento učitel byl nahrazen krásnou mladou, milou, paní učitelkou. (Když ještě napíšu, že na právo a marketing nastoupila 25letá učitelka na praxi, na kterou první den kluci volali z okna, v domění že se jedná o novou studentku) - no rozplývati se už nebudu, nic méně byl jsem svědkem a účastníkem nejedné rvačky o čest naší paní učitelky a na rozlučáku jsem uronil nejednu slzu do dlooooouhých hnědých vlasů.
A příběh z matury...no pro začátek přidám z absolutoria:
Vedle zkušební místnosti jsme měli zázemí, když odešel kolega který přede mnou tak jsem si chěl jít na "toaletu přepudrovat nosík" a zjistil jsem, že dveře nejdou otevřít (pro techniky, zlámalo se ramínko od jazýčku zámku a zapadlo tak, že prostě klika nereagovala)
Kopali jsme do dvěří, volali, (procháízející školník a pár učitlů to bralo jako provokaci, tak nás jen seřvali přes dveře, bez jakékoli chutě aspoň vzít za kliku a zkontrolovat si že tomu tak skutečně je)
takže v éřeprvních mobilů jsme se dovolali sekretářce ředitele a ta nám uvěřila, a šla zařídit otevření - nastupoval jsem s 10 min zpožděním, (a s myšlenkou že potřebuju na ten zas....záchod. inu ani nevím co jsem povídal s překříženejma nohama.
)