Půlnoční pokecík:)
- Reklama
...
Tak si to tu pročítám...
Zajímalo by mě, kolik lidí si po sobě čte svoje příspěvky...
Asi jsem divnej, ale....vás neserou překlepy (nemyslim jen "i" a "y")
Zajímalo by mě, kolik lidí si po sobě čte svoje příspěvky...
Asi jsem divnej, ale....vás neserou překlepy (nemyslim jen "i" a "y")
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
...
Malej hloupej dotaz...
Jelikož jsem v pátek prodal jeden ze svých vozů, a mám teď takový pocit prázdnoty ...zvažuju, že bych si jen tak pro radost koupil áčkovou Corsu.
Máte s tim někdo nějakou zkušenost?
Jelikož jsem v pátek prodal jeden ze svých vozů, a mám teď takový pocit prázdnoty ...zvažuju, že bych si jen tak pro radost koupil áčkovou Corsu.
Máte s tim někdo nějakou zkušenost?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek
tak jsem se tu po delsi dobe zase objevila priletela sem predevcirem ze Sicilie, astru tam nemaj ani jednu samy alfy ze vsech stran vomydleny pac dvouprouda silnice je siroka jako nase jednosmerka pravidla silnicniho provozu? ehe zadny nejsou protismer, dvojita cara neznamena ze se nesmi predjizdet svetla pasy se nepouzivaj telefon u ucha je normalni jediny co se tam pouziva fakt hojne je troubitko pri vjezdu do zatacky tutnou jednou kdyz se vyhybaj tak dvakrat fuf proste to bylo super 40stupnu more tak 19 tak ja se tu budu zjevovat jak to pujde zatim preju krasny leto a kdybyste mel nekdo cestu pres prahu tak cinknete
tak jsem se tu po delsi dobe zase objevila priletela sem predevcirem ze Sicilie, astru tam nemaj ani jednu samy alfy ze vsech stran vomydleny pac dvouprouda silnice je siroka jako nase jednosmerka pravidla silnicniho provozu? ehe zadny nejsou protismer, dvojita cara neznamena ze se nesmi predjizdet svetla pasy se nepouzivaj telefon u ucha je normalni jediny co se tam pouziva fakt hojne je troubitko pri vjezdu do zatacky tutnou jednou kdyz se vyhybaj tak dvakrat fuf proste to bylo super 40stupnu more tak 19 tak ja se tu budu zjevovat jak to pujde zatim preju krasny leto a kdybyste mel nekdo cestu pres prahu tak cinknete
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc