Kontrolka systému řízení emisí
Re: Kontrolka systému řízení emisí
Tak to si mal šťastie že si to našiel.
To čo je v kľúči sa volá transpondér a musel by si kúpiť nový. Použitý - spárovaný s iným imobilizérom v inom aute sa už nedá spárovať s ďalším imobilizérom (napr. že by si ho chcel kúpiť na vrakáči). Dá sa spárovať len raz s jedným imobilizérom a na veky.
Potom je ešte možnosť kúpiť na vrakáči imobilizér (ale ten by musel byť odpárovaný od pôvodnej RJ motora, alebo by Ti museli dať k nemu security code) aj s transpondérmy a oboje namontovať do tvojho auta.
Blikanie kontrolky motora pri stopnutom motore môže robiť len imobilizér. Žiadna iná porucha nie je indikovaná týmto spôsobom. To že naštartoval bolo preto, že nečakal na zhasnutie kontroliek ale hneď otočil kľúč do polohy štart.
To čo je v kľúči sa volá transpondér a musel by si kúpiť nový. Použitý - spárovaný s iným imobilizérom v inom aute sa už nedá spárovať s ďalším imobilizérom (napr. že by si ho chcel kúpiť na vrakáči). Dá sa spárovať len raz s jedným imobilizérom a na veky.
Potom je ešte možnosť kúpiť na vrakáči imobilizér (ale ten by musel byť odpárovaný od pôvodnej RJ motora, alebo by Ti museli dať k nemu security code) aj s transpondérmy a oboje namontovať do tvojho auta.
Blikanie kontrolky motora pri stopnutom motore môže robiť len imobilizér. Žiadna iná porucha nie je indikovaná týmto spôsobom. To že naštartoval bolo preto, že nečakal na zhasnutie kontroliek ale hneď otočil kľúč do polohy štart.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- Reklama
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
jj s tím startováním to bylo tak jak píše Arwy...
už jsem ten pazmekt transponěcodér přilepil do klíče lepidlem aby mě zas potvůrka neopustila...
už jsem ten pazmekt transponěcodér přilepil do klíče lepidlem aby mě zas potvůrka neopustila...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Caute,
chcel by som sa spytat, ci niekto nema skusenosti s niecom co popisem.
Dnes som isiel z Brna na slovensko, este pred cestou som skontroloval olej, bolo tam tak 2 ciarky od spodu, tak som si povedal, ze sak si kupil liter oleja ved aj do chorvatska ked s tym pojdem nech mam v kufri. Zastavil som na benzinke kupil som a hned som tam dolial olej cca 1-1.5 deci. Auto som nastartoval a rozsvietila sa kontrolka emisii. Neviete niekto preco sa to mohlo stat? Podla mojich informacii nevadi ked dolejem trochu "chladneho oleja" do zohriateho auta.
Dakujem za odpovede.
chcel by som sa spytat, ci niekto nema skusenosti s niecom co popisem.
Dnes som isiel z Brna na slovensko, este pred cestou som skontroloval olej, bolo tam tak 2 ciarky od spodu, tak som si povedal, ze sak si kupil liter oleja ved aj do chorvatska ked s tym pojdem nech mam v kufri. Zastavil som na benzinke kupil som a hned som tam dolial olej cca 1-1.5 deci. Auto som nastartoval a rozsvietila sa kontrolka emisii. Neviete niekto preco sa to mohlo stat? Podla mojich informacii nevadi ked dolejem trochu "chladneho oleja" do zohriateho auta.
Dakujem za odpovede.
řekl bych že to nemá spojitost olej - kontrolka emisí
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
no len do vtedy to bolo super vsetko ako ma byt. Ale urcite to ma spojitost, pretoze na starom aute som mal malo oleja raz a zacala svietit kontrolka emisii a zredukoval sa vykon a nemohol som ist nad 4k otacok
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Takze som bol akurat skontrolovat olej lebo som cakal, kym stecie. Hladina je normalna podla predpokladov, takze nic ine mi nenapada co by to mohlo byt. Pojdem to dat na PC hned ako sa podari, ale poradte ked niekomu nieco napadne.
Dikes
Dikes
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Mam nejake nove updates:
Vcera som bol za kamosom co mi cez OP COM pozrel chyby a zistene bolo:
Total number of fault codes: 4
P0141 - O2 Sensor Heater Circuit Open (Bank 1 Sensor 2)
(04) - Not present
P0141 - O2 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 2)
(08) - Present
P0300 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
(01) - Intermittent
P0304 - Cylinder 4 Misfire Detected
(01) - Intermittent
Potom tieto kody vymazal, auto islo v pohode, do prace, z prace, ale potom som isiel kupit nove sviecky, ako som zastavil vypol motor vsetko ok, ked som vsak zohriate auto nastartoval a rozbehol sa zase sa rozsvietila kontrolka. Potom som vymenil sviecky, no kontrolka nezhasla, neviem ci je to nastavene tak, ze aj ked tam v tej chvili ta chyba nieje tak kontrolka nezhasne az kym ju cez PC nezmazem. No motor uz nevibroval. Ani dnes rano ked som isiel do prace neboli ziadne zmeny na chode motora stale len kontrolka. Dnes mi to zase hodil na PC, no dnes sa objavili len chyby
(04) - Not present
(08) - Present
Cize nejaky tepelny okruh na druhej lambde. Neviem ako a naco je tma ta druha lambda,ale na vykone sa to neodraza.
Samozrejme zase vymazal kody a isiel som sa previezt. Pokial idem je to ok, ale ked zastavim, vypnem motor a po chvilke nastartujem sa rozsvieti kontrolka znova. Oktacky sa mi na volnobehu drzia okolo 800 a auto sem tam zatrasie. Ked zapnem klimu tak netrasie vobec.
Nemate niekto nejaky napad, co by to mohlo byt alebo nejake skusenosti s niecim podobnym? V sobotu s tym idem do chorvatska podla vsetkeho tak by som rad vedel ci vobec bude schopne.
Dakujem,
Vcera som bol za kamosom co mi cez OP COM pozrel chyby a zistene bolo:
Total number of fault codes: 4
(04) - Not present
(08) - Present
P0300 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
(01) - Intermittent
P0304 - Cylinder 4 Misfire Detected
(01) - Intermittent
Potom tieto kody vymazal, auto islo v pohode, do prace, z prace, ale potom som isiel kupit nove sviecky, ako som zastavil vypol motor vsetko ok, ked som vsak zohriate auto nastartoval a rozbehol sa zase sa rozsvietila kontrolka. Potom som vymenil sviecky, no kontrolka nezhasla, neviem ci je to nastavene tak, ze aj ked tam v tej chvili ta chyba nieje tak kontrolka nezhasne az kym ju cez PC nezmazem. No motor uz nevibroval. Ani dnes rano ked som isiel do prace neboli ziadne zmeny na chode motora stale len kontrolka. Dnes mi to zase hodil na PC, no dnes sa objavili len chyby
(04) - Not present
(08) - Present
Cize nejaky tepelny okruh na druhej lambde. Neviem ako a naco je tma ta druha lambda,ale na vykone sa to neodraza.
Samozrejme zase vymazal kody a isiel som sa previezt. Pokial idem je to ok, ale ked zastavim, vypnem motor a po chvilke nastartujem sa rozsvieti kontrolka znova. Oktacky sa mi na volnobehu drzia okolo 800 a auto sem tam zatrasie. Ked zapnem klimu tak netrasie vobec.
Nemate niekto nejaky napad, co by to mohlo byt alebo nejake skusenosti s niecim podobnym? V sobotu s tym idem do chorvatska podla vsetkeho tak by som rad vedel ci vobec bude schopne.
Dakujem,
Třeba je špatná lambda
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Nevies aku ma funkciu ta druha lambda?
to ti bohužel nepovím, to snad poví znalejší, ale pokud to dělá takovou neplechu tak bych asi koupil novou, je to můj názor, nezodpovídám za následky
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
No to je riesenie, uz som sa na nu pytal a mam ju dohodnutu, ale rad by som zistil od niekoho s vacsim prehladom, co to moze byt ci ma niekto skusenosti. A do piatku ju asi nebudem mat a nevymenim. Resp ani neviem kde sa presne nachadza.
Druha lambda by mala kontrolovat ucinost katu za ktorym ju aj najdes
ak si to dobre pametam tak jej hodnoty by sa nemali menit/skus pozret diagnostikou ake dava hodnoty/
ak si to dobre pametam tak jej hodnoty by sa nemali menit/skus pozret diagnostikou ake dava hodnoty/
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
druhá bude za katem
(viz santik)
(viz santik)
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
no druha sa nemenila mala hodnotu 481 tusim ale neviem v com to bolo, a sem tam preskakovalo Active/inactive....
skus pozret/vymenit kable knej
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t