Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° .zaslepení EGR,foto str 7
No a já bych tam rozhodně nedával ten silikon! jak ti to nasaje tak ti to může udělat rotiku!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
to je lukopren 300 °C je to na takové věci,nechal jsem ho dva dny proschnout..jo mirdo to vím,psal jsem že zkouším co to bude dělat,nouzák nenouzák hlavně at' nechcípá,zatím jsem jen startoval a bylo to nadrc pak uvidím jak se zahřeje motor,ještě pujdu na klapku,ale dělá to jen u 100km/h a víc takže ......
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jezdi jenom do 100km/h a mas klid
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
kolikrát mě ta rychlost aj stačí(aspon moc nežere)...ale když je pěkná rovinka tak tomu trošku šlápnu
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
neslapes-nechcipas
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
červenej silikon je v poho a fakt vydrží,ale ta kulatá díra se neucpává,aby měl ventil volný pohyb,jinak egr odpálíš a pak budeš mít problém.
Astra 1,4 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
prma: Jsou dva druhy záslepek jedna s dírou a druhá bez...
třeba tady v článku se zaslepuje XEL16 a taky žádná díra
https://www.astra-g.cz/egr-ventil-zaslepeni/
třeba tady v článku se zaslepuje XEL16 a taky žádná díra
https://www.astra-g.cz/egr-ventil-zaslepeni/
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
http://q3.cz/view-480_EGR_z_slepka_X16SZR.jpg
Jasně že záleží na typu egr,ale touhle nic nezkazíš
Jasně že záleží na typu egr,ale touhle nic nezkazíš
Astra 1,4 16V
prma:
sakra! kdyby sis přečetl co píšu u mé úpravy tak zjistíš že ventil pracuje naprázdno v motorovém prostoru,lepší ho nechat mimo než zaslepit jen jednu díru,mohl by se časem zasírat protože bordelu je v te trubce dost....
stejně blbec co dá za pitomou záslepku bezmála 300 kč
Kdyby někdo chtěl jsem ochotný vyrobit (cenu vymyslím) záslepku podle vašeho přání,mustr mám a ty záslepky budou asi vesměs stejné
sakra! kdyby sis přečetl co píšu u mé úpravy tak zjistíš že ventil pracuje naprázdno v motorovém prostoru,lepší ho nechat mimo než zaslepit jen jednu díru,mohl by se časem zasírat protože bordelu je v te trubce dost....
stejně blbec co dá za pitomou záslepku bezmála 300 kč
Kdyby někdo chtěl jsem ochotný vyrobit (cenu vymyslím) záslepku podle vašeho přání,mustr mám a ty záslepky budou asi vesměs stejné
Co se týká záslepek,tak tu si sám nevyrobí jenom tydýt,to cesta ke zbohatnutí nebude
Co se týká záslepky,tak ta se dává pro zamezení průchodu od výfuku do sání pro zlepšení chodu motoru.Drobný nečistoty egr vydrží.
A teď to přijde:máš-li dvě díry za sebou a zaslepíš jednu,tak k žádnému proudění(tedy zanášení) nemůže docházet a zanášení egr v ucpaném okruhu nás tedy jaksi nemusí moc trápit.Co vím od mechanika z opla,tak egr někdy otevře více než je ta tvoje plechová zábrana a to mu moc neprospívá.Třeba máš egr který se tak nechová pak ok.
Nepochybuju o tom,že jsi do něho při rozebrání pustil otvírací impulsy a vše jsi si řádně ověřil a jsi si jist .Já to neudělal a proto jsem volil jistotu
Co se týká záslepky,tak ta se dává pro zamezení průchodu od výfuku do sání pro zlepšení chodu motoru.Drobný nečistoty egr vydrží.
A teď to přijde:máš-li dvě díry za sebou a zaslepíš jednu,tak k žádnému proudění(tedy zanášení) nemůže docházet a zanášení egr v ucpaném okruhu nás tedy jaksi nemusí moc trápit.Co vím od mechanika z opla,tak egr někdy otevře více než je ta tvoje plechová zábrana a to mu moc neprospívá.Třeba máš egr který se tak nechová pak ok.
Nepochybuju o tom,že jsi do něho při rozebrání pustil otvírací impulsy a vše jsi si řádně ověřil a jsi si jist .Já to neudělal a proto jsem volil jistotu
Astra 1,4 16V
otvírá se jak d'ábel ..ale jak sem psal egr je na volno když mrkneš na foto,hýbat se může jak chce
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° .Nové úpravy :P.st.79
tak kola i s novýma gumama jsem nahodil jsem spokojený ale asi by to chtělo snížit ..blinkry decentně zatmavil a přední světla cosi taky dostaly ale black magicy to nejsou a asi na to se*****
no hod sem cele auto, at sou ty kola poradne videt... jinak k tem svetlum, neni problem je rozlepit a striknout na cerno ty ramecky... budes mit aspon N-Joy... ale verim, ze ty bys byl schopny striknout i ty paraboly, abys z toho mel bm
alo jasne musim to ale umyt,planuju nejake foceni tento tyden ...jo jde to jen se me do toho moc nechce a bojim se ze to poseru ,puvodne jsem planoval ze to striknu z venku zatmavovacim sprejem