Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
Hezkej popis, uplnej basnik.manli2 píše:dneska sme málem udělali bác.... http://ukazto.com/img/Clipboard01-0yc1.jpg ještě ted ten traktor vidim...
Ja to jen doplnim... ridici vozidel 1 a 2 zastavili, sundali katata a vyklepali bobky
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Jo a taky vedle nás parkoval nějakej blbeček (slušně řečeno jinak tedy pěknej KOK*T) s koktávou a prodřel mi svejma posranejma otevřenejma dveřima flíček na bltníku.Ale až na plech kretén jeden.Když se neměl ani k omluvě tak jsem mu řek ře půjdu do tý jeho posraný káry uělat rýhu přes celý auto.Debilovi by to stejně ale bylo šumák .Určo to měl služební a za 3 járy to vymění.Ale vytočil mě neskutečně parchant jeden.Lomikar píše:Tak dneska jsem natočil 400Km.Pěkně jsem to protánul otáčkoměr si zasporotval a podíval se do míst běžně neužívaných.Byli jsme se "proběhnout" i 6 -ti tisících to když jsme nechtěli nechat zvítězit koktávu (jeli jsme 200).Ale přeci jen 96KW je nad naše možnosti.Jináč super den pěkně jsem si zajezdil Taky jsme byli vybrat kočárek pro prcka a teď si jdu dát pivko za odměnu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
Slag: Ty jo ,takovy mate u vas v Brne jo? no ty jo, ani jednou jsem je tu nevidela
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Tak dneska me malem vytlacil ze silnice nejakej pan klobouk prdlal se za tatrovkou a nemel se k predjizdeni tak sem je zacal oba predjizdet ... a kdyz jsem byl presne vedle dedka, tak hodil blinkr a suverene na me zacal najizdet. Strhnul jsem to uplne ke krajinici a troubil - tomu blbovi to doslo az kdyz byl jen kousicek ode me
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě chybí dovětek : "A teď mám z Astry Corsu"manli2 píše:dneska sme málem udělali bác.... http://ukazto.com/img/Clipboard01-0yc1.jpg ještě ted ten traktor vidim...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Já jsem včera celý dopoledne sháněl ceny čelních skel. Pohybovalo se to 3500-6500Kč jen za sklo. S prací a lištama 7000-8500Kč. To nejlevnější bylo za 3500Kč, ale jak jsem se pak dozvěděl, je to nějakej polskej sráč, který rádo praská, což jsem i viděl u kámoše na autě. Stačil malý kamíneček a byla tam slušná díra a pak tam měl jen tak z ničeho nic prasklinu 30 čísel dlouhou. Volal jsem do Opla (Omnitech Písek) a paradoxně tam mají sklo jen za 4100Kč i s DPH (čekal jsem tak 8000Kč), spodní lišta 900Kč a horní 600Kč. Automechanik, ke kterýmu jezdím, mi to sklo vymění a objedná ho v Oplu. Už jsem smířenej, že něco připlatím, ale platím 590Kč/rok na poj.částku 5000Kč, kdybych chtěl do 10000Kč, musel bych dát 1700Kč/rok a to už se snad nevyplatí. Na předchozí R19 se mi za 6let nestalo nic podobnýho, takže doufám, že jsem si tu smůlu u Astrulky už vybral. A pojišťovnu měnit nehodlám, mám povinný ručení akce venkov z 50% bonusem, připoj. skel a hlavně Minikasko převážně na zvěř (srnky u nás slušně lítájí přes cestu).rychlyradim píše: no já měnil sklo v létě, stejná situace jako u tebe a také jsem ho měl pojištěné a oprava:
čelní sklo eurocode 6284 AGM 3.250,- Kč
lepící souprava 920,- Kč
demnotáž/montáž 1.050,- Kč
sleva -6% 313,50,- Kč
+ DPH 19% 932,50,- Kč
--------------------------------------------------
celkem: 5.839,- Kč
takže 5tis je určitě málo.. nevím u koho to máš pojištěný? ale já u kooperativy za 750Kč ročně na částku 10tis kč v případě škody...
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
...
A nebo na lyžích pro Astru?xpolstarekx píše:jel nekdo z vas astrou na lyze?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
ja ano (astrou na lyze), snih i na cestach si uzivam. zajimava situace na parkingu u lanovky ovsem - asi 10 cm blata, plocha cca pro 500 aut, bylo to fakt ZAJIMAVE. zimni klebry mely opet uspech i v rezimu "mud"
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
nebo astrou na prkne?Slag píše: A nebo na lyžích pro Astru?
Tak mě tu máte