Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
Tak aby jsme nezůstali jen u toho vysvědčení. Dneska jsem jel se ženou a synem na plavání. A jak tak jedem, tak najednou rána jako kráva, vůbec jsem nevěděl co se děje, až mě žena taktně "a ty vo.." upozornila - podíval jsem se na čelní sklo. Byl tam takový menší (průměr. 3cm) pavouček. Takže super, člověk by řek, že ta silnice byla suchá, ale tomu kamiónu (zřejmě to udělal on) co jel proti mě, se připlet do cesty menší kamínek. Ještě, že mám připojištěný sklo, hned jsem volal na pojišťovnu a i bez čísla smlouvy to se mnou po telefonu sepsali, akorát čísla který mi dali na likvidátory, jaksi nikdo nezvedal. No zkusím to vzejtra a uvidíme. Jen doufám, že mi to pojišťovna uhradí a nebude se nikterak šprajcovat. A taky doufám, že mi pojištěná částka do 5.000Kč bude stačit, ikdyž teď jsem koukal na ceny skel a není to nejhorší.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
...
Co nějaká spoluúčast? Neni tam? Nám se to stalo na firemnim...boční okýnko 7.000,-...spoluúčast 10.000,-...a celý pojištění tím bylo hned na hov..
Nechci tvrdit, že do podobných věcí nějak zvlášť vidim...jen se ptám
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: ...
on má připojištěný skloSlag píše:Co nějaká spoluúčast? Neni tam? Nám se to stalo na firemnim...boční okýnko 7.000,-...spoluúčast 10.000,-...a celý pojištění tím bylo hned na hov..
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
...
OK... Ríkám, že o tom moc nevim. Jen, že my jsme se radovali, že to pojišťovna zalepí...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
servisy ktere se specializuji na autoskla sezenou za cca 1500, s praci do 2500, a pojistovna jim bezne zatahne 3nasobek. tedy tvych 5000 by jim melo stacit, i kdyz na tom nebudou mit takovy vyvarkoudy píše:....A taky doufám, že mi pojištěná částka do 5.000Kč bude stačit, ikdyž teď jsem koukal na ceny skel a není to nejhorší.
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no já měnil sklo v létě, stejná situace jako u tebe a také jsem ho měl pojištěné a oprava:koudy píše:Tak aby jsme nezůstali jen u toho vysvědčení. Dneska jsem jel se ženou a synem na plavání. A jak tak jedem, tak najednou rána jako kráva, vůbec jsem nevěděl co se děje, až mě žena taktně "a ty vo.." upozornila - podíval jsem se na čelní sklo. Byl tam takový menší (průměr. 3cm) pavouček. Takže super, člověk by řek, že ta silnice byla suchá, ale tomu kamiónu (zřejmě to udělal on) co jel proti mě, se připlet do cesty menší kamínek. Ještě, že mám připojištěný sklo, hned jsem volal na pojišťovnu a i bez čísla smlouvy to se mnou po telefonu sepsali, akorát čísla který mi dali na likvidátory, jaksi nikdo nezvedal. No zkusím to vzejtra a uvidíme. Jen doufám, že mi to pojišťovna uhradí a nebude se nikterak šprajcovat. A taky doufám, že mi pojištěná částka do 5.000Kč bude stačit, ikdyž teď jsem koukal na ceny skel a není to nejhorší.
čelní sklo eurocode 6284 AGM 3.250,- Kč
lepící souprava 920,- Kč
demnotáž/montáž 1.050,- Kč
sleva -6% 313,50,- Kč
+ DPH 19% 932,50,- Kč
--------------------------------------------------
celkem: 5.839,- Kč
takže 5tis je určitě málo.. nevím u koho to máš pojištěný? ale já u kooperativy za 750Kč ročně na částku 10tis kč v případě škody...
Tak dneska jsem natočil 400Km.Pěkně jsem to protánul otáčkoměr si zasporotval a podíval se do míst běžně neužívaných.Byli jsme se "proběhnout" i 6 -ti tisících to když jsme nechtěli nechat zvítězit koktávu (jeli jsme 200).Ale přeci jen 96KW je nad naše možnosti.Jináč super den pěkně jsem si zajezdil Taky jsme byli vybrat kočárek pro prcka a teď si jdu dát pivko za odměnu.
dneska sme málem udělali bác.... http://ukazto.com/img/Clipboard01-0yc1.jpg ještě ted ten traktor vidim...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
upozornění na šoféra tohoto vozidla kterého můžete potkat zřejmně po celé republice,zásobuje domácí potřeby a elektro,tento řidič ač na křižovatce máte zelený signál vesele jede dále,nic mu nevadí vozidla která mají zelenou,v momentě kdy ho upozorníte a zeptáte se zda mu je jedno vás ohrozil začně sprostě nadávat,urážet,nazve vás vesnickým balíkem,on je holt řidič z Prahy,tím neříkám že se tak chová každý pražák,ale co dělal on je opravdu síla,nechceteli si nechat zbořit auto,tak tomuto pánu řidiči jděte z cesty.
Jo jo párkrát jsem s tou 96 kou taky jel jak v koktávce tak i prasátu a superbu a musím uznat že jede dost dobře!AstraDTI píše:Jooo, ta 96kW TDI uz je hodne rychla sfine ...Lomikar píše:Byli jsme se "proběhnout" i 6 -ti tisících to když jsme nechtěli nechat zvítězit koktávu (jeli jsme 200).Ale přeci jen 96KW je nad naše možnosti.