Už to vim...kromě Kooperativy jsou asi ve stejnýLuky píše:Rek bych, ze jsou ve stejny. Od 1351 do 1850 ccm. Aspon to tak bejvalo...
To Lomikar: Já platim na Astruši 3.496,- ročně
Už to vim...kromě Kooperativy jsou asi ve stejnýLuky píše:Rek bych, ze jsou ve stejny. Od 1351 do 1850 ccm. Aspon to tak bejvalo...
Ja to mam u Koop. a platim 5500,-, to je nespravedlnost.Slag píše:Už to vim...kromě Kooperativy jsou asi ve stejný
Já to mám taky u KooperativyLuky píše:Ja to mam u Koop. a platim 5500,-, to je nespravedlnost.Slag píše:Už to vim...kromě Kooperativy jsou asi ve stejný
Špatně jsme se pochopili.Chci gumu na podlahu.Mám ji už prošlapanou tak musím vzít novou a chci i vanu do kufru.Ale tento monat už jsem vycáloval pojistku dálniční pak měl žízeň k tomu pylovej filtr přední masku s chrom lištou tak jsem už nějak přečerpal limit.rychlyradim píše:Lomikare nechceš sem nahodit cenu kolik stojí ta guma kolem dveří u řidiče? tedy jestli je to co budeš kupovat dík?
Ta bude teda vypadat, jestli nebude na leasingmanli2 píše:no vidíš ještě 2 měsíce a můžeš si koupit druhou....
Jo pardon už vidim to E měsíce . Snad nemusim vysvětlovat jak jsem to pochopil bez toho E na castku 70 000 . No za 105 000 v 2.0di jsem ji nasel bez tuningumanli2 píše:3x 35 000 je 105 000 a za to se prodávaj 2.0di f tuningu pičo
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |