Pylový filtr
Pylový filtr
Potřebuji poradit kde se nachází pylový filtr u Astry G 1,6 16V Comfort rv. 1999 Caravan.Mám mechanickou klimu.Je tam ten filtr v systému jenom jeden?
Chtěl jsem si ho koupit a vyměnit a v obchodě mě řekli že jsou tam 2 typy jeden za 330kč a druhý za 560kč.Tak nevím kterej mám koupit.
Už mě to zamlžování oken štve tak s tím něco musím dělat.Díky předem za odpovědi.
Chtěl jsem si ho koupit a vyměnit a v obchodě mě řekli že jsou tam 2 typy jeden za 330kč a druhý za 560kč.Tak nevím kterej mám koupit.
Už mě to zamlžování oken štve tak s tím něco musím dělat.Díky předem za odpovědi.
- Reklama
pylový filtr
Motor je X16XEL rv.1999.
Už jsem se na to ptal, filtry se dělaly 2 typy, takže akorát vybrat a přinést a podle toho koupit nový... Normálně to rozsponkuješ, bacha, aby ti neuletěla sponka, já nemůžu doteď jednu najít.... a pak použít hrubou sílu na vytažení, pozor, filtr je papírový, neprotrhnout (aspoň ten můj byl a byl pěkně zahumusený)...Defender píše:Taky by mně ten filtr zajímal, už jsem tam loni kukal a jsou tam takový dvířka na sponky, když je vyhodím, tak vydím asi pylák, ale nepodařilo se mi ho vyndat (nepoužil jsem hrubou sílu) a taky nevím kterej koupit, díky za pomoc. Moje AstraG X16XEL.
AstraG 1,6 16V 1998
bo kabinových se prodá míň a jinak neni to tak strašný, u opla stojí kabinový do topení BEHR asi 450 a hlavně taky se mění dýl než vzduchovej, já osobně měním vzduch na 15tis (kvůli váze vzduchu) a kabinový na 30tis (začíná bejt cejtit)TOMHAJ píše:kolik jsi daval za filtr?? Jiank nechapu,proc je tak velky rozdil v cene za kabinovy filtr a vzduchovy?? !! Proc?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz