Provozni teplota motoru 1.6 16v
Provozni teplota motoru 1.6 16v
Ahoj,chtel sem se optat za jak dlouho se vam ohreje motor na provozni teplotu.Byl sem ted na horach,a pri -7´C sem dosahl provozni teploty coz je cca 85'C,asi za 11 km coz se my szda docela dost.A kdyz bylo kolem ty 0 tak myslim tech 8 km.Co vy na to?diky za nazory
- Reklama
klimu na ohřev v autě Jinak máš asi špatný termostat. Vypni topení, jestli Ti nepoleze teplota nahorusynologic píše:Když je víc jak -5, tak mi teplota ukazuje max tak 70, víc ani ťuk.
Používám dost i klimu na ohřev v autě.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Klima v autě funkci ohřevu snad nemásynologic píše:Používám dost i klimu na ohřev v autě.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Který okruh a z jakého důvodu se více zahřívá?spermin píše:spíše si myslím, že má na mysli, že při zapnuti klimy se více okruh zahřívá, ale to platí při vyšší teplotě.
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- green
- Kontaktovat uživatele:
Dnes v Brně -6, ručička se pohnula asi za 12km, už jsem se chystal být vytočenej, ale dala si říct, můžeš být v klidu
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no myslím že tento problém se tu řeší v sekci TERMOSTAT! Jinak for Synologic: jedinou fci kterou má klima tak co vím(a dočetl jsem se v chytré knize) tak jedině pouští na okna SUCHÝ vzduch, který tyto okna odmlží velice rychle! jinak že by klima hřála......
Jinak tedy já mám astřinu zahřátou na provoz. teplotu po 6 Km! a to nestojím a nezahřívám..(ihned zapínám topení na plný výkon)vyjíždím ihned
Jinak tedy já mám astřinu zahřátou na provoz. teplotu po 6 Km! a to nestojím a nezahřívám..(ihned zapínám topení na plný výkon)vyjíždím ihned
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: