max 150? 2.0dtl
max 150? 2.0dtl
hoj,,,kupil som si astru g 2.0dtl rv99, ked som sa vracal po dialnici domov od predajcu dostal som sa na max rychlost 150!!! mam doma aj vc 2.0dti 100(k) to da 190 skoro je potom mozne aby 82 k dalo iba 150? inac mam aj slabu baterku a sekaju mi rycicky na tachometri,,,mohlo to byt tym ze mi na 150 uplne zastala? aj mi autom sklbe pri nizsich otacka , zrejme to bude egr ventil?
- Reklama
to je divny, 150 je dost malo z 1.6 16V sem dal i 200 takze myslim ze by si to mel dat i na vic nez 170, egr? to se mi nezda, v tech 150 to uz jako vubec netahne, nebo to cuka nebo co se deje napr. s otackama? kolik ti to toci pri tech 150 ? plyn mas az na podlaze?
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem jednomu chlapíkovi z vectrawebu prodal starou, ale originální funkční váhu vzduchu, protože i když měl taky novou(za 4tKč) a značkovou ovšem neorigo(snad valeo, bosch nebo tak) tak mu to šíleně žralo. Měsíc po namontování té mojí 10let staré originální psal, že se mu spotřeba snížila na normální hodnoty a je spokojen.
Tím chci říct, že i nová váha zřejmě nemusí být tak dobrá jako původní (ačkoliv bych tomu sám nevěřil). Takže bylo by fajn si třeba od někoho půjčit jinou váhu a projet to, zda to fakt není tím.
Tím chci říct, že i nová váha zřejmě nemusí být tak dobrá jako původní (ačkoliv bych tomu sám nevěřil). Takže bylo by fajn si třeba od někoho půjčit jinou váhu a projet to, zda to fakt není tím.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
mám motor x20dtl a dostal jsem z něj 175 a šlaby i dál ale už mám strach z těch otáček
ASTRA-G X20DTL caravan 2,0 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1542