žárovky s nádechem bíle barvy
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Musel bys sis do foroty (což doporučuju) koupit dvě patice pro H7 od Opla. Myslím že stojí něco přes stovku jedna (asi 130). No když se něco vysere s Xenonem, tak origo kabel vytáhneš z přívodu co vede do trafa a píchneš zpátky do origo patice. A maš co si měl... standart H7. kapišto ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem vůbec neřešil. "svítí to ? svítí ? nelíbí se ti to - přehodím tito na místě." Nic ti na to nemůže nikdo říct. Navíc když by někdo pindal, tak to přehodíš na místě. to jde.
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost. Co maš za auto ?? Opel má jako jeden z mála jiné patice. když si koupíš přestavbovou sadu H7, nebude Ti to pasovat !! Normálně se žárovky H7 zadělávají do paraboly pružinou, Opel to má přes patici. Když bys měl třeba Citroena, tak tam sou pružiny - takže žádný problém. Musel by si koupit sadu s paticema pro Opel, dá se to, ale je to méně obvyklé a tím pádem dražší... Vím to, dělal jsem to.
Moje Astrina 1,7DTi
Tak hele byl jsem na technické a bavil jsem se s technikem ohledně xenonových vyměnitelných kytu a říkal že jak to svítí bíle tak je mu úplně jedno jestli tam je halogen nebo xenon ale musí to být seřízené, takže tu nemusíte špekulovat jestli to měnit nebo ne, prostě to musí svítit bíle né žádné extra modré atd, seřídit a projdete bez problému
jelikoz mam svoje zkusenosti s STK tak bych rek ze tohle bude pripad 10-ti techniku a pak pojedes k jednomu a ten te s tim posle do haje, ale jasny ze pokud je technik rozumnej tak souhlasim s tim proc by to tam nemohlo byt jen seridit a je to, pokud narazis na prudice tak je to pak konec no, otazka ale je teda, musi to betj zapsany v technicaku, musej bejt ty ostriky????
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
svití jak xenon vždyť to xenon je!!! Záleží jakou barvu koupíš...Salám píše:Takže ty kity svítí jenom bíle..nesvítí tak jako xenon jo?
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/