Je možná reklamace?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Paul
Kontaktovat uživatele:

Je možná reklamace?

Příspěvek od Paul » 22 pro 2007, 09:59

Prosím vás poraďte mi někdo zda je možné reklamovat xenonovou výbojku která byla zakoupená spolu v sadě v létě a přestala svítit. jde mi o to zda lze uplatňovat záruku i na výbojky. podle mě by měla vydržet víc než půl roku. díky všem za názory a rady

Reklama

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 22 pro 2007, 11:50

Tak to by mě také zajímalo chci teď xenony koupit protože mě už točí praskání žárovek, tak kdyby rupl i xenon jak na to.... :?:

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 22 pro 2007, 12:07

Cidla píše:Tak to by mě také zajímalo chci teď xenony koupit protože mě už točí praskání žárovek, tak kdyby rupl i xenon jak na to.... :?:
Praskaji ti zarovky?Zda jo tak je neco spatne v elektroinstalaci v aute,ja jsem to ted videl u Felicie,normalne mu prebijelo auto a praskali zarovky.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

spermin

Příspěvek od spermin » 22 pro 2007, 13:10

Tak to mám smůlu, mi nepraskají, ale pálí se :lol: :lol: Dělá to vždy když startuju a nenechám projet motor kontrolou,
a když rožnu dříve než zhasnou kontrolky, proto jsem teď dal do světel diody 200V/6A a snad bude klid. :roll:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 22 pro 2007, 13:39

Já jsem si koupil přestavbovou HID xenonovou sadu a zhruba po třech měsících mi vyplivlo vysokonapěťové trafo. Když bylo studené tak naskočilo a po chvíli výbojka zhasla. Jde o to zjistit, jestli to je trafo, nebo výbojka.
Takže si myslím, že tobě odešlo trafo a ne výbojka, ta vydrží dost.
Nicméně, reklamaci jsem uplatnil, vyměnili mi samotné trafo, kus za kus a zase svítím jak o dušu :wink: :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 22 pro 2007, 14:23

Kdyz je to tu tema Xenon tak se hnedjka zeptam,zda nevite jestli de dat Z 2 Octavie Xenon do G svetel?Nebo jakou ma patici Octavia?dekuji
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 22 pro 2007, 15:41

Majklus píše:
Cidla píše:Tak to by mě také zajímalo chci teď xenony koupit protože mě už točí praskání žárovek, tak kdyby rupl i xenon jak na to.... :?:
Praskaji ti zarovky?Zda jo tak je neco spatne v elektroinstalaci v aute,ja jsem to ted videl u Felicie,normalne mu prebijelo auto a praskali zarovky.
Občas mi prasknouh hned při starovaní je tam chvilkové přepětí...při jízdě to nedělají. Většinou čekám chvilku než zapnu světla ale někdy přesto se spálí nebo praskne ...

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul » 22 pro 2007, 18:22

frydex píše:Já jsem si koupil přestavbovou HID xenonovou sadu a zhruba po třech měsících mi vyplivlo vysokonapěťové trafo. Když bylo studené tak naskočilo a po chvíli výbojka zhasla. Jde o to zjistit, jestli to je trafo, nebo výbojka.
Takže si myslím, že tobě odešlo trafo a ne výbojka, ta vydrží dost.
Nicméně, reklamaci jsem uplatnil, vyměnili mi samotné trafo, kus za kus a zase svítím jak o dušu :wink: :wink:
Aha no vidíš to to mě nenapadlo se mrknout jestli to není trafo. díky za info. myslím si že asi to bude ten problém. na pohled mi totiž ta výbojka nepřišla jako K.O.

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 22 pro 2007, 18:24

jo, přehoď mezi sebou ty trafa, nebo výbojky. Ja sem přehodil výbojky a pak i trafa, abych si byl stopro jistý.... bude to to trafo nejspíš :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět