1,6 benzín 8ventil 55kW(146000 tis. km)
1,6 benzín 8ventil 55kW(146000 tis. km)
Pořád řeším to stejné:
škubání motoru, zpravidla při vyšších otáčkách 3-4,5 tis.
AGR je nový, svíčky taky, kabely OK
když to začne cukat tak po ubrání nebo přidání plynu to přestane. Objevuje se to dost nepravidelně, teď byl tak měsíc klid.
Máte někdo nějaký nápad?
Samozřejmě kromě výměny vozu
škubání motoru, zpravidla při vyšších otáčkách 3-4,5 tis.
AGR je nový, svíčky taky, kabely OK
když to začne cukat tak po ubrání nebo přidání plynu to přestane. Objevuje se to dost nepravidelně, teď byl tak měsíc klid.
Máte někdo nějaký nápad?
Samozřejmě kromě výměny vozu
- Reklama
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
Dík za rady, ještě poznámka: před tím jsem měl Fko 1,6 52 kW a spotřebu po městě kolem 8 l(na štrece hravě pod 7 l). Tady s tím jsem měl na posled 8,9 (po Brně), je fakt že jezdím 10 km do práce a zpět, celkem rychle(jsem out of points system), ale pořád se s tím nějak nedokážu srovnat. Máte k tomu nějaké poznatky?
- Red_Dragon
- Kontaktovat uživatele:
-
1,6 55kw
Mam ten samý problém. Mam ASTRU G a občas sa mi stáva ze motor cuká. Auto je po velkom servise (rozvody,filtre,olej.termostat) a sledujem ze postupne viac a viac zere a stráca vykon. Poradte prosím lebo uz zacínam byt zufaly! Spotreba teraz v zime 10l a viac!!! Mozu to robit aj sviečky???
-
- Kontaktovat uživatele:
Tipnul bych to na EGR.... kukni na něj...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
takže je po cukání, stačilo vyměnit palivový filtr. Originál Opel za 360,-Kč.
teď jsem jel delší trasu a spotřeba naložený a opět nad rychlostní limity(po dálnici i mimo) 8l/100 km. Když jsem měl v ruce starý a nový filtr, divil jsem se že auto vůbec jelo. Starý fitr byl o hodně těžší než nový.
Rada: nekupovat originál od Opla, protože ho nedodávají s náhradními rychlospojkami. (Fram je lacinější a s náhradními rychlospojkami) -bylo celkem napínavé sundat ho a neulomit plastové rychlospojky.
teď jsem jel delší trasu a spotřeba naložený a opět nad rychlostní limity(po dálnici i mimo) 8l/100 km. Když jsem měl v ruce starý a nový filtr, divil jsem se že auto vůbec jelo. Starý fitr byl o hodně těžší než nový.
Rada: nekupovat originál od Opla, protože ho nedodávají s náhradními rychlospojkami. (Fram je lacinější a s náhradními rychlospojkami) -bylo celkem napínavé sundat ho a neulomit plastové rychlospojky.
Ukaz prosimte jak ten filtr vypada?
Vymnena jednoducha?Jen vytece zbytek benzinu a to je vse jo?Nevytece cela nadrz namne? a kolik muze stat ten farm filtr?
Dik zitra du totiz mnenit
Vymnena jednoducha?Jen vytece zbytek benzinu a to je vse jo?Nevytece cela nadrz namne? a kolik muze stat ten farm filtr?
Dik zitra du totiz mnenit
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam akorat zkusenost z klapkou protoze krokovej motorek nemam. cisteni probihalo z hadrikem kterej byl namocenej do tech.benzinu,vubec se neboj tu klapku otevrit,de totiz ztuha.rychlyradim píše:chtěl bych se optat zda má někdo zkušenosti z čištěním škrtící klapky nebo krokového motorku..nebo všeho s čím souvisí tyto problémy(ale nejen tyto - třeba dále zhoupnutí otáček) tak nedal by sem někdo zkušenější návod jak si to doma vyčistit...docela by se mi to hodilo
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....