ach ta STK
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gErda : No to je fakt super . Obdivuju tvoji trpělivost , žes tu bábu nepřizabil .
Ale k věci : Kde je takto úžasné STK s tím příjemným technikem ? Já jsem taky z Prahy a budu taky dělat technickou ... Tak abych se vyhnul téhle stanici ...
Díky moc
Ale k věci : Kde je takto úžasné STK s tím příjemným technikem ? Já jsem taky z Prahy a budu taky dělat technickou ... Tak abych se vyhnul téhle stanici ...
Díky moc
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
prizabil bych je oba dva, ale co muzu delat
NEJEZDIT NA STK <a href="http://www.mapy.cz/#x=133094432@y=13613 ... 99137">SEM (odkaz na mapu) </a> usetrite si nervy,zdravi, cas,penize, vsechno ....
NEJEZDIT NA STK <a href="http://www.mapy.cz/#x=133094432@y=13613 ... 99137">SEM (odkaz na mapu) </a> usetrite si nervy,zdravi, cas,penize, vsechno ....
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Bohužel, jsi ukazkový příklad toho, že fůra lidí umí řvát, že ma málo, ale ani nezná problematiku své práce,
když jednáš s lidmi, co neznají svou pracovní náplň tak to stojí hodně nervů a energie, a přitom stačí pár slov,
a né že každý ví a zná, ale nepřizná, že ví prd. No a ti úředníci, kapitola sama o sobě, všechno to je o nadřízených,
a co bys chtěl, vždyť oni mají své jisté a VÁNOCE za dveřmi.
když jednáš s lidmi, co neznají svou pracovní náplň tak to stojí hodně nervů a energie, a přitom stačí pár slov,
a né že každý ví a zná, ale nepřizná, že ví prd. No a ti úředníci, kapitola sama o sobě, všechno to je o nadřízených,
a co bys chtěl, vždyť oni mají své jisté a VÁNOCE za dveřmi.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
neni problem, adresa i s mapkou uz tu je
holt sem byl vybran jako ten na kterym si mistr udela svy ego , ani bych se nedivil kdyby ta zenska na podatelne byla jeho matka
ale to ze projde borec s o 15 let starsim autem a foliema cernejma jako noc vsude, nebo jestli tam projde nejaka 120, ale ze tam neprojde moje astra nechapu, a to ze kdybych sel napodruhy na stk a nemel vyrazeny cislo motoru tak ze uz mi nedaj ani nalepku ze nemam technicky zpusobyli vozidlo to uz nechapu vubec
holt sem byl vybran jako ten na kterym si mistr udela svy ego , ani bych se nedivil kdyby ta zenska na podatelne byla jeho matka
ale to ze projde borec s o 15 let starsim autem a foliema cernejma jako noc vsude, nebo jestli tam projde nejaka 120, ale ze tam neprojde moje astra nechapu, a to ze kdybych sel napodruhy na stk a nemel vyrazeny cislo motoru tak ze uz mi nedaj ani nalepku ze nemam technicky zpusobyli vozidlo to uz nechapu vubec
Bohužel, ten typ motoru je důležitý- výkon a k tomu odpovídající brzby+bůh ví co všechno. Možná by
nebylo od věci se zmínit o fotce toho mercedesu co prošel (pokud chceš prudit) A pokud tam bude sraz,
tak za to jednání si každý kopněte, nebo dejte facku. Já přidám jeden pozdrav z OV.
PS. Tvůj výkon motoru je těsně pod hranicí brzd, 1.8-ky již mají výkonnější brzdy.
nebylo od věci se zmínit o fotce toho mercedesu co prošel (pokud chceš prudit) A pokud tam bude sraz,
tak za to jednání si každý kopněte, nebo dejte facku. Já přidám jeden pozdrav z OV.
PS. Tvůj výkon motoru je těsně pod hranicí brzd, 1.8-ky již mají výkonnější brzdy.
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
šel bych s fleku někam jinam a toho týpka bych řádně poslal do hajzlu !!!
Vůbec ti nezávidím kámo, ikdyž seš pražák
Vůbec ti nezávidím kámo, ikdyž seš pražák
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Nerozumím tomu CO nemáš ve velkým techničáku jak ti ta baba říkala.Dál nerozumím jaké číslo budeš razit na blok-staré podle TP nebo nové uředně přidělené?Budeš razit typ i číslo motoru?
Naposledy upravil(a) pája B dne 18 pro 2007, 19:47, celkem upraveno 1 x.
bohuzel nevim presne, papir je na magistratu v tuhle chvili, bylo tam neco ve smyslu cislo motoru neeviduje se , duvod .- vyreznuti, karoserie vin ------------- (cislo) prohlasujeme ze se jedna o motor Zx16 ... nebo jak to je, proste neco v tomhle smyslu, razitko GM plus podpis, no ale slouzi to prej pouze jako doklad o povoleni k vyrazeni na ten blok motoru co sem se dozvedel tudiz postup
1. povoleni od opla (dodaci lhuta 14 dnu)
2.magistrat - sepsat zadost odevzdat dokumenty a cekat - cca 2,3 dny kdo vi
3.prislusny misto kde vyrazej cislo na blok motoru (motor ze spod nesmi mit zadny plasty aby se tam dostali ) (nutno se objednat)
4. jit na prihlasovani vozidel a nechat si zapsat vyrazeni typu motoru zapsat do velkeho technicaku
pak uz je snad vse ok, snad sem na nic nezapoimel
1. povoleni od opla (dodaci lhuta 14 dnu)
2.magistrat - sepsat zadost odevzdat dokumenty a cekat - cca 2,3 dny kdo vi
3.prislusny misto kde vyrazej cislo na blok motoru (motor ze spod nesmi mit zadny plasty aby se tam dostali ) (nutno se objednat)
4. jit na prihlasovani vozidel a nechat si zapsat vyrazeni typu motoru zapsat do velkeho technicaku
pak uz je snad vse ok, snad sem na nic nezapoimel
Já to vidím takto,
1) nemáš TYP motoru ve velkém techničáku- musí Ti jej oprávněná osoba doplnit.
2) nemáš označení Typu motoru na motoru- musí Ti jej oprávněná osoba nepřepsatelně a trvanlivě označit.(pracoviště)
3) musí Ti souhlasit TYP MOTORU na velkém TP i na motoru
Všechny tyto kroky provádí pouze oprávněné osoby(pracoviště)
A teď babo raď, jak je možné koupit zcizené vozidlo s padělanými dokumenty, nebo vůz slepený ze dvou.
Bohužel, dobrodruzi si s tímto nelámou hlavu, ale doplatí na to někdo, kdo vůbec neví o co jde.
1) nemáš TYP motoru ve velkém techničáku- musí Ti jej oprávněná osoba doplnit.
2) nemáš označení Typu motoru na motoru- musí Ti jej oprávněná osoba nepřepsatelně a trvanlivě označit.(pracoviště)
3) musí Ti souhlasit TYP MOTORU na velkém TP i na motoru
Všechny tyto kroky provádí pouze oprávněné osoby(pracoviště)
A teď babo raď, jak je možné koupit zcizené vozidlo s padělanými dokumenty, nebo vůz slepený ze dvou.
Bohužel, dobrodruzi si s tímto nelámou hlavu, ale doplatí na to někdo, kdo vůbec neví o co jde.
nyní Civic
nyní Civic