ach ta STK
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevím, ale logicky - je blbost, aby si vyhazoval lekarničku, která Ti ještě rok a 11 měsíců bude sloužit...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
věci se mají asi takto. Pokud máš lékarničku nepoužitou a ještě zabalenou ve folii, měla by její platnost být cca. 4 roky od data výroby. Jestli je lékarnička už otevřená, tak se musí obměňovat jetnotlivé součásti podle jejich životnosti, které jsou uvedeny na obalu. Ptal jsem se nadávno na to v lékárně. Dokonce prý prodávají příslušenství v kompletu za +-130,-Kč
ok, premejslim ze si ji nekde pucim to je jasny, ale nevim jestli to melo vyznit z tech prispevku nebo sem natvrdlej (mozna to druhy ) ale kdyz teda budu mit lekarnu ktera prochazi treba za 6 mesicu da mi technickou nebo rekne ze lekarna po dobu technicky (2 roky) uz bude prosla a neda mi to
uz me zacina stvat ze musim resit i takovyhle kraviny jeslti tam hraje par mesicu roli
srry ale uz sem zmatenej sam ze sebe z ty technicky
uz me zacina stvat ze musim resit i takovyhle kraviny jeslti tam hraje par mesicu roli
srry ale uz sem zmatenej sam ze sebe z ty technicky
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
mam, svetlo funguje, typ motoru mam overenej od oplu(zadny vyrazeni cisla na blok motoru nebude, to sem zvedavej jak se na to bude tvarit) jeste jen tu lekarnu ale to je mini drobnost, ale vis co, od ty doby co sem potkal tohoto ráčkujícího cloveka co se snazi delat problemy tak si nejsem nicim jistej
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001