Výměna pylového - kabinového filtru - foto
- Reklama
Re: lukaskpd
Astra G 1,8 16V caravan, automat
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej tip, udelam vytah z teto diskuse, myslim ze nejen me to zajima.R.A.Y. píše:Možná to někomu pomůže...kdo chcete zjistit jaký filtr(myslím Behr, Delphi) tak stačí vyndat tu přihrádku nad popelníkem a pod ní je žlutá nálepka s uvedením typu topení...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Perfektní postřeh...R.A.Y. píše:stačí vyndat tu přihrádku nad popelníkem a pod ní je žlutá nálepka s uvedením typu topení...
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
-
- Kontaktovat uživatele:
joo přesně, měly by tam byt 3 ty šroubky, nebo takové plíšky. odhákneš a pak už jenom sundáš dekl a hned zatím je filtr... plný bordelu...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem filtr neměnil ale kouknul jsem se co tam mám, ale asi ho vyměním - je pěkně černej. Ten filtr tam mam pouze na dvou šroubkách a podle toho označení za tim kastlíčkem DELPHI, změřil jsem si ten starej filtr - 290x200x30, mam kombajna bez klimi r.v. 99, 1,7TD
Naposledy upravil(a) Hanzzz dne 08 čer 2008, 21:11, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No pokud je pro tebe moc prace vymenit filtr tak to nevim co pak je slozitejsi? ja ho menim kazdej rok ale i tak ho prubezne kontroluju. Zase tolik penez to neni, to za palivo dame mesicne nekolikanasobne vic...Leo píše:když sem měl auto u mekarnika tak mi ho vyměnil a byl pěkně zasranej, radši dám pár kaček za práci než se s tim srát doma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
HEH...No... s tímhle do servisu... hmm každý jak umí no..milosh píše:No pokud je pro tebe moc prace vymenit filtr tak to nevim co pak je slozitejsi? ja ho menim kazdej rok ale i tak ho prubezne kontroluju. Zase tolik penez to neni, to za palivo dame mesicne nekolikanasobne vic...
Moje Astrina 1,7DTi