blokly radio CAR400
blokly radio CAR400
ahoj koupil jsem opel vectra a mam radio CAR400 jenom mam problemek heslo znam ale bohuzel je mi asi k nicemu protoze se mi ukazuje 7 save a nejde kod zadat znamena to ze s tim musim do aut.serv. na odbl. poradte dekuji
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si stopro jistý, ale mám pocit, že těch pokusů můžeš mít 10 a vypadá to, že jsi u sedmého. Každým špatným pokusem se prodlužuje doba na jeho další zadání. u tak vysokého špatně zadaného čísla, to může být i několik hodin. teď záleží na tom, jestli to rádio musí být při tom připojeno k baterce, aby se ta doba odečítala. někde tady je i ke stažení manuál v downloadu... tak hledej šmudlo.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
frydex píše:Nejsem si stopro jistý, ale mám pocit, že těch pokusů můžeš mít 10 a vypadá to, že jsi u sedmého. Každým špatným pokusem se prodlužuje doba na jeho další zadání. u tak vysokého špatně zadaného čísla, to může být i několik hodin. teď záleží na tom, jestli to rádio musí být při tom připojeno k baterce, aby se ta doba odečítala. někde tady je i ke stažení manuál v downloadu... tak hledej šmudlo.
NENÍ nad dobrou radu.
" TAK HLEDEJ ŠMUDLO. "
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobře no... https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1242synologic píše: NENÍ nad dobrou radu.
" TAK HLEDEJ ŠMUDLO. "
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
No vida, jsem rád, že jsem dobře poradil.... vím že jsem to někde četl ..
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
dyď na te strácne co sem tu dal výše je aji kalkulačka k těm kódům.. tak najdi na rádiu GM číslo a to ti spočítá...
Když to podupeš po desáté, tak to můžeš zahodit to rádio..
Když to podupeš po desáté, tak to můžeš zahodit to rádio..
Moje Astrina 1,7DTi
- elektromichal
- Kontaktovat uživatele:
radio
ahojsrek píše:poslouchej kolego nasel jsem to vyrobni cislo v papirech dalo mi to praci ale nasel jsem ale problem je ze ta kalkulacka je na blaupunkt a ja mam philips cislo je NO.90532621
to čislo neni seriove ale part number
radio maš CAR400 serie MK1 možna tam je napsano
i DC396/75E , ty kalkulačky co tady někde jsou udajně na
CAR400 nejsou na philipse
existuje forum,kde by ti mohli kod na CAR400 dat
jinak kod je v eepromě 24C16
seriove čislo vypada jako GM0400X1234567
na netu je jen kalkulator ,ktery zjisti kod z obsahu eepromy
michal