Jockerova hyjena 1.8 16V 5dv
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ať máš teplou kastli na polepování, tak si vem napomoc fén, ten je na to dobrý...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
ooo.. to je kousek, teda 4 kousky... krásné kola... můj styl...
Moje Astrina 1,7DTi
To Z22SE: Eště jednou díky, už se těším jak je nahodím na auto.
gErda a synologic: Folie eště nalepené nemám bo je fakt venku kosa, nechám to jak bude trochu tepleji. Ty zadní světla radši stříknu, bo jak jsem nalepil tu folii na světlo tak nedokazala moc přesně okopírovat tvar zaoblení toho světla a vznikly tam takové nepěkné "složeniny", a navím mi ani na pohled neseděl ten odstín té barvy (byla tmavší ).
gErda a synologic: Folie eště nalepené nemám bo je fakt venku kosa, nechám to jak bude trochu tepleji. Ty zadní světla radši stříknu, bo jak jsem nalepil tu folii na světlo tak nedokazala moc přesně okopírovat tvar zaoblení toho světla a vznikly tam takové nepěkné "složeniny", a navím mi ani na pohled neseděl ten odstín té barvy (byla tmavší ).
Naposledy upravil(a) Jocker dne 09 led 2008, 20:03, celkem upraveno 1 x.