tak sem dal vyhledat jen tak v rychlosti a hned sem neco nasel, nevim jestli to bude zrovna nejrychlejsi server, vzal sem prvni co mi prislo pod ruku, ale pokud to pujde rozumne stahovat tak zkus tohle
Diky, ja jsem v praci takze stahovani by mi neproslo doma na to kouknu, doufam ze mi to nezaviruje PC, adresy koncici na ru nesnasim Kolik to ma by voko MB?
hra asi 280MB a patch 30MB plus minus, viry snad nebudou, a jak to budes instalovat tak pokud tam budes mit vsude otazniky tak se nelekni jinaci verze neni jen ta s tema otaznikama neni to vir, je to holt takova verze
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
verze s otaznikama je dobra jenze bohuzel uz samotnej nonsteam je warez a kde jinde ho sehnat kdyz nejde sehnat legalne nez warez bohuzel, nakopcete si odkazy a muzem to smaznout
Zigi píše:
To Gerda: jj, jedině ghost-team Jaký tam máš nick, mrknu do statistik na tvůj skill
asi uz tam nic nebude kdo vi, je to naka doba co sem tam naposled hral, jinak vetsinou nick gErda,g3rda atd. ale nejcasteji tyhle dva. neboj skill poznas a uvidis uz se tesim, vytahnu svoje progaming naradi co tu jeste mam z dob nejvetsi slavy a bude
Vy tam vidite nejaky odkazy na warez? Ja ne Neboj Zigi, ja to nehral cca 4 roky Jo takhle v realu bych asi vetsinu lidi vyklepnul, bo trenuju denne, nebo obden, ale v CS jsem LAMA