ach ta STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou problémy..... já dám mechanikovi (mojemu, co se stará o autíčko) 300Kč, on si kilo nechá, zajede za kámošem na STK, 200 dá mu a jede zpátky. STK se dělá, ale neřeší se takové prkotiny jako číslo motoru - NO PROSTĚ TAM NENÍ, fólie na oknech - CO??? FOLIE? CO TO JE?, atd. Pohoda.
Jen pro upřesnění, když je STK na měsíc, tak kontrolu musí dělat PŘESNĚ TEN MECHANIK, KTERÝ UDĚLIL PLATNOST NA TEN JEDEN MĚSÍC!!!! VÝJIMKA JE POUZE TEHDY, KDYŽ TAM NENÍ!!! Tak bacha no toho hň.pa z Čimic.....
Jen pro upřesnění, když je STK na měsíc, tak kontrolu musí dělat PŘESNĚ TEN MECHANIK, KTERÝ UDĚLIL PLATNOST NA TEN JEDEN MĚSÍC!!!! VÝJIMKA JE POUZE TEHDY, KDYŽ TAM NENÍ!!! Tak bacha no toho hň.pa z Čimic.....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
jezis tak to se mam na co tesit teda to je supr, to sem zvedavej co budeme resit s tim cislem motoru no kazdoipadne se po nem pudu podivat jak tam to cislo vypada
holt vzdycky se najde nejakej debil kterej musi zneprijemnovat veci, holt asi se mu nelibolo ze moje astra vypada lip nez jeho auto a sem o +- 20 let mladsi nez on,
holt vzdycky se najde nejakej debil kterej musi zneprijemnovat veci, holt asi se mu nelibolo ze moje astra vypada lip nez jeho auto a sem o +- 20 let mladsi nez on,
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
proste sem narazil na dementa no, jenom by me zajimalo jak je to s tim cislem motoru, akorat se na to jdu podivat
musi tam ze zakona byt?
jak se jinak pozna co je to za motorizaci kdyz neni videt cislo motoru?
nechci ho tam nechat vyrazet znova, dalsi investice , kdyz to proslo na prihlasovani tak proc mi nic nerekli tam?
jak je to s tim kdyz je vymazano v technicaku velkym?
musi tam ze zakona byt?
jak se jinak pozna co je to za motorizaci kdyz neni videt cislo motoru?
nechci ho tam nechat vyrazet znova, dalsi investice , kdyz to proslo na prihlasovani tak proc mi nic nerekli tam?
jak je to s tim kdyz je vymazano v technicaku velkym?
tak sem se koukal po tom cisle motoru a nemuzu ho najit nevim kde ho mam hledat a tak ho proste nikde nevidim chtel bych vedet jak tam je videt ci jak je vyrezli, tady sou fotky motoru s krytem i bez krytu, kdyby mi nekdo rek kde to hledat dik
JÁ TO MÁM TAM, CO JSEM VYZNAČIL ŽLUTĚ je tam Typ motoru V mém případě X16XEL na tom ocelovém odlitku blokugErda píše:tak sem se koukal po tom cisle motoru a nemuzu ho najit nevim kde ho mam hledat a tak ho proste nikde nevidim chtel bych vedet jak tam je videt ci jak je vyrezli, tady sou fotky motoru s krytem i bez krytu, kdyby mi nekdo rek kde to hledat dik
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Jestli vůbec pozná, ŽE TO JE MOTOR! Taky mám v techničáku ten výmaz čísla motoru, evidenčka v poho, tak uvidím v dubnu.gErda píše:ve velkym technicaku samozrejme vsechno napsany je o typu motoru a tak, ale on rikal ze na tom bloku motoru kde je cislo motoru tak ze z toho cisla pozna co to je za motor a ze kdyz to cislo tam neni tak proste nepozna jestli je to ten motor nebo nespermin píše:V TP se vymazuje V.Č. motoru, ale typ motoru tam MUSÍŠ MÍT. Mně při přihlašování vozu upozornil na možnost vyreznutí
typu motoru, ukázal mi kde je a doporučil mi ať si to tam natřu barvou, což jsem učinil. Na ten typ jsou fakt hákliví
nevim jak to ve skutecnosti je, jen rikam co sem slysel
- Princ William
tam to delam taky....a ten samej pristup jako k tobe. proste Nepomucka je goodStand píše:Já dělam technickou v Plzni u Auto CB neměl jsem tam nikdy s žádnym autem z rodiny problém, folií na oknech si vubec nevšímaj, seřídí světla, skouknou nápravy, gumy, brzdy, výfuk a prostě jen ty funkčně důležité věci!
Prkotiny je nezajímají.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
nevim jak ne xelku ale ja ho mam na bloku hned pod hlavou a mezi krytem svodu zepredu jakoby od chladicu. nemusis ani sundavat kryt motoru...... musis se kouknout mezi chladicema a brejlema respektive tou prickou co spojuje ram svetel. mozna te vadi ve vyhledu ta nasavaci trubice k air boxu.....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
jeste se tam teda skocim podivat a prolezu to nova kdyz uz vim kam se plus minus koukat a uvidime,
ten sroubek na serizeni svetel sem uz zacal prostrikavat WD40 tak snad povoli nebo uz se z toho zblaznim, na co tam vubec ten sroubek je? na serizeni vertikalne nebo horizontalne nebo jak?
ten sroubek na serizeni svetel sem uz zacal prostrikavat WD40 tak snad povoli nebo uz se z toho zblaznim, na co tam vubec ten sroubek je? na serizeni vertikalne nebo horizontalne nebo jak?
cislo motoru
Ja mam pocit, že číslo motorů se dnes už vůbec neřeší
A hlavně, tohle mi udělat nakej frajer, tak i s moji vejškou 175cm bych mu rozkopal hubu tak ze by na to nezapomněl nadosmrti ... na takový lidi nemam nervy... a tohle to je fakt moc ... no fuj .. chce se mi z nej blejt ...
A hlavně, tohle mi udělat nakej frajer, tak i s moji vejškou 175cm bych mu rozkopal hubu tak ze by na to nezapomněl nadosmrti ... na takový lidi nemam nervy... a tohle to je fakt moc ... no fuj .. chce se mi z nej blejt ...