spermin píše:V TP se vymazuje V.Č. motoru, ale typ motoru tam MUSÍŠ MÍT. Mně při přihlašování vozu upozornil na možnost vyreznutí
typu motoru, ukázal mi kde je a doporučil mi ať si to tam natřu barvou, což jsem učinil. Na ten typ jsou fakt hákliví
ve velkym technicaku samozrejme vsechno napsany je o typu motoru a tak, ale on rikal ze na tom bloku motoru kde je cislo motoru tak ze z toho cisla pozna co to je za motor a ze kdyz to cislo tam neni tak proste nepozna jestli je to ten motor nebo ne
nevim jak to ve skutecnosti je, jen rikam co sem slysel
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
gErda píše:
rikal ze z cisla motoru pozna i typ motoru a ze to ted proste zjistit nejde ze si to musim nechat udelat jinak nevi co to je za motor a jaky ma cislo
no pokud ja vim tak aspon ja mam na motoru primo vyrazeno X18XE1 a rekl bych ze z cisla motoru pozna leda tak pekny........ vic co nechci bejt sprostej a to bych se hadal az do krve kdyz bych tam mel kod motoru ktere souhlasi jen pro informaci ja mam kod primo na bloku hned pod hlavou smerem od chladice. je to aspon u me krasne videt
Naposledy upravil(a) Princ William dne 03 pro 2007, 10:26, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
tak v tom tehcnicaku je napsany vyrobni cislo, zrejme toho motoru kdyz tam je Z16XE a je sktnuty tuzkou, coz by souhlasilo ze uz se tam nezapisuje kdyz je tam poznamka vymazano cislo motoru, jenze co s tim kua jasny ze tam muzu jit i podruhy bez toho ale pokud narazim zase na toho kripla tak sem jednoduse v prdeli i podruhy
gErda píše:
rikal ze z cisla motoru pozna i typ motoru a ze to ted proste zjistit nejde ze si to musim nechat udelat jinak nevi co to je za motor a jaky ma cislo
no pokud ja vim tak aspon ja mam na motoru primo vyrazeno X18XE1 a rekl bych ze z cisla motoru pozna leda tak pekny........ vic co nechci bejt sprostej a to bych se hadal az do krve kdyz bych tam mel kod motoru ktere souhlasi jen pro ja mam kod primo na bloku hned pod hlavou smerem od chladice. je to aspon u me krasne videt
ok podivam se, za chilicku vybehnu ven a prolezu ten motor a zkusim najit jakykoliv cislo.
No asi bych to zabalil, vzal další prachy na technickou a šel od začátku někam jinam, teda pokud nemají již centrální propojení sítě S tím že uděláš co ti řek, bude tě to něco stát, a pak si zase třeba vymyslí něco jinýho zmetek
technicka stala 620kc a kazda dalsi je za 150, teda pokud jim plati furt ten cenik, rikam si jestli to nemam risknout a doufat ze tam narazim na nekoho jinyho, ale kdo vi, v tuhle chvili nevim jak to mam vyresit
To si tu technickou platil až po prohlídce?? Měl jsi se na to vybodnout a zajet někam jinam. Já měl podobný problém. Na jednom STK jsem údajně nemohl v žádným případě projít, tak jsem jel jinam a tam jsem prošel v pohodě. Bylo to s Felinou ještě než jsem měl Astru
gErda píše:technicka stala 620kc a kazda dalsi je za 150, teda pokud jim plati furt ten cenik, rikam si jestli to nemam risknout a doufat ze tam narazim na nekoho jinyho, ale kdo vi, v tuhle chvili nevim jak to mam vyresit
pokud najdes ten kod motoru tak bych to neresil a zajel na technickou znovu. lekarnu bych ale ovsem vymenil aby byla OK na svetlo bych se vybodnul......
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Majla píše:To si tu technickou platil až po prohlídce?? Měl jsi se na to vybodnout a zajet někam jinam. Já měl podobný problém. Na jednom STK jsem údajně nemohl v žádným případě projít, tak jsem jel jinam a tam jsem prošel v pohodě. Bylo to s Felinou ještě než jsem měl Astru
platil sem to az potom no, pokud bych nezaplatil tak by mi nedali technicak atd to je jisty
gErda píše:technicka stala 620kc a kazda dalsi je za 150, teda pokud jim plati furt ten cenik, rikam si jestli to nemam risknout a doufat ze tam narazim na nekoho jinyho, ale kdo vi, v tuhle chvili nevim jak to mam vyresit
pokud najdes ten kod motoru tak bych to neresil a zajel na technickou znovu. lekarnu bych ale ovsem vymenil aby byla OK na svetlo bych se vybodnul......
pokud ho najdu tak na to kaslu a jedu tam hned zejtra znova, lekarnu koupim to je jasny, no a to kolecko na to serizeni prostriknu WD40 aby trosku zmizela ta rez a budu doufat ze se rozhejbe, jenze pokud se nerozhejbe a bude tam ten samej dement tak jako podle nej asi budu muset koupit novou lampu nebo nevim co si vymysli
gErda píše:chtel sem se jeste zeptat kde plus minus najdu to cislo motoru? je to jen na jednom miste u vsech aster? prava leva strana? at vim kam koukat
bohuzel jsem ho nikdy nehledal tak presne nevim ale naky cislicka jsou taky u toho kodu motoru.....
No ja potkal podobneho cloveka na technicke pred dvema lety. Vyhodil me kvuli motorku na sklon svetla...letos uz jsem si to pojistil u znameho a za tri kila navic jsem to mel bez problemu
klf píše:Naprosto přesně!!! Nelze přečíst číslo motoru, prošlá lekárna a nedá se seřídit výška pravého světlometu
Akorát, že já jsem měl ještě navíc natrženou lištu na zadním stěrači a ten člověk byl docela v pohodě a rozumnej, takže technickou mám. Musel jsem mu ale slíbit, že to dám do kupy, což už jsem provedl.
a kde si s tim byl? no ale mas steti ze ti to dal, na me se akorat tak vys**l
Já jezdím na Prosek. Vedle OBI za Škodovkou je STK. Jsou tam docela v pohodě. I když taky možná ne všichni.
Emise dělám vždycky cestou na STK také na Proseku vedle Spei servisu (ulice na Vyhlídce).
Naposledy upravil(a) KLF dne 03 pro 2007, 12:01, celkem upraveno 1 x.