Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Ahoj kto mi vie prosím poradiť. Na počítadle kilometrov mi naskočil InSP- interval kontroly. V príručke je napísane že do 500km by som mal prísť do servisu na garančnú prehliadku a že po dobu 500km je odpojený akumulátor. Dá sa toto nejako obísť – garančná kontrola? A vymazať to InSP a nahodiť ten akumulátor alebo musím ísť do servisu OPEL ? Vďaka
ASTRA G 1.6 16V
Vypni klíčky, zmáčkni tyčku nulování tachometru a drž jí stisknutou, zapni klíčky a dřž ještě asi tři vteřiny. Tím to zrušíš a ukáže se to po dalších 15000km.
Nicméně, měl by jsi provést údržbu (olej, filty, apod.)
M&R píše:Vypni klíčky, zmáčkni tyčku nulování tachometru a drž jí stisknutou, zapni klíčky a dřž ještě asi tři vteřiny. Tím to zrušíš a ukáže se to po dalších 15000km.
Nicméně, měl by jsi provést údržbu (olej, filty, apod.)
A ešte prosim naskoči naspet aj ten akumulátor???? - odpojený
M&R píše:Akumulátor vůbec odpojenej není. To je nesmysl, bo by Ti vůbec nešel proud. To InSP je pouze pro Tvou informaci, že máš jít na Inspection - kontrolu.
OK Vďaka bolo mi to čudne, ale je to tak napísane v manuáli
M&R píše:Akumulátor vůbec odpojenej není. To je nesmysl, bo by Ti vůbec nešel proud. To InSP je pouze pro Tvou informaci, že máš jít na Inspection - kontrolu.
Já tu zkratku chápu spíš jako Interval Servisní Prohlídky.