loketní opěrka

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
M&R

Příspěvek od M&R » 26 dub 2006, 20:16

Tož tak se všem omlouvám ale mám teda loketku od fa. Hotárek, jak píše Zdenda, páč je od nich. Ale mě ta ze Zubří přijde fakt identická.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100

Reklama

jurdo

Příspěvek od jurdo » 27 dub 2006, 06:27

Poradí niekto kde sa dá na Slovensku zohnať lakťová opierka ? Ďakujem
ASTRA CLASSIC 1,4 16 V

Princ William

Příspěvek od Princ William » 27 dub 2006, 10:14

pepca píše:co děláš v pátek dopoledne,jedu do plzně budu tam čekat na ženu,bude na školení,můžeš se kouknout.
v patek jsem doma do skoly nechodim nebot v patek nemam vyuku :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 27 dub 2006, 10:34

Jarda píše:
pepca píše:co děláš v pátek dopoledne,jedu do plzně budu tam čekat na ženu,bude na školení,můžeš se kouknout.
zdarec,no já vezu mojí paní,na školení do domu kultury Invest,někde na americké,doufám,že se tam dá někde parkovat,budu tam v plzni od devíti do jedný čučet.

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 10:35

Anonymous píše:
Jarda píše:
zdarec,no já vezu mojí paní,na školení do domu kultury Invest,někde na americké,doufám,že se tam dá někde parkovat,budu tam v plzni od devíti do jedný čučet.
jéééé,to byl zase já :oops: :oops: :oops:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 27 dub 2006, 10:47

Anonymous píše: zdarec,no já vezu mojí paní,na školení do domu kultury Invest,někde na americké,doufám,že se tam dá někde parkovat,budu tam v plzni od devíti do jedný čučet.
jako to budes stat pred inwestem celou dobu nebo co :?: inwest (invest- nevim jak se to pise ale ja bych rek ze inwest) je na americky ale jestli je tam klub tak to nevim :!: mozna se prijedu kouknout ale nic neslibuju ale mazdickou. zatim shanim stale letnaky (pneu na astrulku) tak budu setrit zimaky at me jeste vydrzi pristi zimu jo a jeste mam dole predni naraznik to by se nemuselo moc libit poldum :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 10:56

Jarda píše:
Anonymous píše: zdarec,no já vezu mojí paní,na školení do domu kultury Invest,někde na americké,doufám,že se tam dá někde parkovat,budu tam v plzni od devíti do jedný čučet.
jako to budes stat pred inwestem celou dobu nebo co :?: inwest (invest- nevim jak se to pise ale ja bych rek ze inwest) je na americky ale jestli je tam klub tak to nevim :!: mozna se prijedu kouknout ale nic neslibuju ale mazdickou. zatim shanim stale letnaky (pneu na astrulku) tak budu setrit zimaky at me jeste vydrzi pristi zimu jo a jeste mam dole predni naraznik to by se nemuselo moc libit poldum :!:
no jestli je tam možnost parkovat,tak budu tvrdnout tam,já sám nevím kde to je přesně,malý sál,americká 49 dům kultury invest,jinak se můžeme klidně sejít,možná mi něco poradíš,budu rád,alespon se podíváš na loketku,dám ti číslo,když se ozveš,můžem se třeba sejít někde u lidla,určitě budu muset něco nakoupit,telefon,tedy jestl budeš chtít přijet,,jinak zítra od 16 hodin máme minisrázek ve Stříbře,informace asi pro plzenáky,protože z dálky se nikdo nepřidá,jsou v tecnický poradně srazy,ale na www.opelastra.cz. jsem na dvouch místech,snad to nikomu nevadí.
Naposledy upravil(a) pepca dne 27 dub 2006, 11:25, celkem upraveno 1 x.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 27 dub 2006, 11:01

cislo si beru. ja na ten minisrazer nepojedu uz jsem te to poplas proc nejedu ani do plzne vyse. cislo si opisuju a zejtra se sejdem. zavolam te az budu vyrazet a reknes mi kde presne ses nebo budes. doufam ze to je OK :?: Jarda

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 11:27

Jarda píše:cislo si beru. ja na ten minisrazer nepojedu uz jsem te to poplas proc nejedu ani do plzne vyse. cislo si opisuju a zejtra se sejdem. zavolam te az budu vyrazet a reknes mi kde presne ses nebo budes. doufam ze to je OK :?: Jarda
tak to bude super,já vysadím ženu,a zajedu do lidla ve skvrnanech,to nemáš ani daleko,a nemusíš do města,až vyrazíš,tak dej vědět,zajedu tam.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 27 dub 2006, 13:01

pepca píše:
Jarda píše:cislo si beru. ja na ten minisrazer nepojedu uz jsem te to poplas proc nejedu ani do plzne vyse. cislo si opisuju a zejtra se sejdem. zavolam te az budu vyrazet a reknes mi kde presne ses nebo budes. doufam ze to je OK :?: Jarda
tak to bude super,já vysadím ženu,a zajedu do lidla ve skvrnanech,to nemáš ani daleko,a nemusíš do města,až vyrazíš,tak dej vědět,zajedu tam.
mě je to celkem jedno kde se sejdem nemusi to byt ani v lidlu ja musim rano jet na Lochtín tam se chvilku zdrzim a pak te budu volat. proste zejtra te zavolam a nekde se sejdem.(radeji bych videl kaufland ale neni podminkou :!: z americke je to kousek)

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 18:08

Jarda píše:
pepca píše:
mě je to celkem jedno kde se sejdem nemusi to byt ani v lidlu ja musim rano jet na Lochtín tam se chvilku zdrzim a pak te budu volat. proste zejtra te zavolam a nekde se sejdem.(radeji bych videl kaufland ale neni podminkou :!: z americke je to kousek)
jo dobrý se pak domluvíme,já budu muset nakoupit v lidlu,na locháči je taky,tak zajedu na lochotín,jinak vše nejlepší k tvému svátku,né abys to přehnal s oslavou,zdary,

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 27 dub 2006, 18:57

Jarda píše:
pepca píše:
je ty mas vlastne dneska svatek tak to blahopreju :D a hodne stastnych km s G 8)

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 19:38

M&R píše:Tož tak se všem omlouvám ale mám teda loketku od fa. Hotárek, jak píše Zdenda, páč je od nich. Ale mě ta ze Zubří přijde fakt identická.
zdary,když jsem se chstal na stránky,tak jsem zahlédl nabídku od www.spoilercentrum.cz je tam vyobrazená ta má opěrka,je určená na géčka,je možno jí tam zobrazit,dá se tedy krásně prohlédnout,mám jí v mé barušce,mohu vážně doporučit.ta nabídka je na stejné stránce.,pak je tam dlouhý obsah,je tam přímo opěrka

Marky

Příspěvek od Marky » 27 dub 2006, 20:15

Pepco jak je to prosim Te s tou cenou, na zacatku pises ze Te stala 1400 a u Tveho odkazu ji maji za 1750Kc. Je to porad ta stejna nebo ji zdrazili? Jinak jak pises a podle fotek vypada fakt dobre.

pepca

Příspěvek od pepca » 27 dub 2006, 20:25

Marky píše:Pepco jak je to prosim Te s tou cenou, na zacatku pises ze Te stala 1400 a u Tveho odkazu ji maji za 1750Kc. Je to porad ta stejna nebo ji zdrazili? Jinak jak pises a podle fotek vypada fakt dobre.
asi takhle,je to především ta samá,je dražší než ty univerzálky,to jo,ale k věci,ta faktura co přišla,ta obsahovala dvě položky,opěrku jako takovou,ta byla kolem 1400,no a další jsou ty dva držáky,asi 250,ty jsem ale nepotřeboval,přidělal jsem jí přímo na tunel,ty držáky jsou jen když jí chceš uchytit výše,chtělo by to zavolat,zda to jde bez držáků zaslat,komplet to je ta výsledná cena,jinak má dva ůložáky a je sklopná.

Odpovědět