Schumakův caravan- X16XEL
Schumakův caravan- X16XEL
tak tohle je ta moje Astra Caravan, 1,6 16V, r.v.1999 model 2000, ABS,4xairbag,ele zrcatka + vyhrivani, 2x ele okna,multifunkcni volant,mlhovky,original autoradio na kazety, klima manual, 16" alu kola 205/55 R16... proste krasavec
Trochu jsem delsi dobu neobmenoval svoji galerii... tak tady aspon zatim jedna fotecka...
jak budu mit fotak tak dam vice foto. A ted k provedenym upravam:
folie na sklech,zacernene sloupky,mracitka, OPC maska, Zadni striska, Koncovka vyfuku ITC (dvojita), 18"kola BBS (pneu 225/40 ZR18), cervene brzdove celisti a bubny, Kozena manzeta kolem radicky a rucni brzdy v kombinaci cerna kuze s cervenymi svy. zatim takhle
Trochu jsem delsi dobu neobmenoval svoji galerii... tak tady aspon zatim jedna fotecka...
jak budu mit fotak tak dam vice foto. A ted k provedenym upravam:
folie na sklech,zacernene sloupky,mracitka, OPC maska, Zadni striska, Koncovka vyfuku ITC (dvojita), 18"kola BBS (pneu 225/40 ZR18), cervene brzdove celisti a bubny, Kozena manzeta kolem radicky a rucni brzdy v kombinaci cerna kuze s cervenymi svy. zatim takhle
Naposledy upravil(a) Schumak dne 10 zář 2007, 16:35, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
- Zdeněk Lbc
jo to se přimlouvám, ty folie na sloupkách vypadaj fakt pěkněZdeněk Lbc píše:Hezoučká, tadle barva jí sluší, kola taky pěkný. Nechci Ti do toho kecat, ale co říkáš na černý fólie na sloupky B i C? Vypadala by určitě ještě lépe. Ale nevnucuju, je to jen můj názor. Hlavně ať se Ti s ní krásně jezdí.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: