http://www.panasonic.sk/pdetail.php?ite ... C-FZ7+EG-K
a mam objednanu kartu CORSAIR SecureDigital card 2GB 133x(to sa bude potom fotit
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja kompakt v zadnem pripade nezavrhuji, je to prakticke male zarizeni a pokud je to jeste ultrazum, tak pro vetsinu rodinnych potreb vic nez dostacujici. Take chci koupit manzelce neco takoveho do kabelky at je to kdykoliv po ruce.Zdeněk Lbc píše:Mně se tedy nezdá, že by byl kompakt pomalý, možná jak který, ten můj stíhá úplně v pohodě. V práci někdy fotím kodakem, no to je ale doba než je připravenej fotit! Ono určitě záleží na cenový kategorii, ale asi i na výrobci.
Zkus zrcadlo a pak směle prohlásíš že kompakty jsou npomalý.Mě osobně strašně vadí rychlost ostření a pak teda ty brutální prodlevy spouště.Pokud fotíš něco akčnějšího tak je to v loji.Zdeněk Lbc píše:Mně se tedy nezdá, že by byl kompakt pomalý, možná jak který, ten můj stíhá úplně v pohodě. V práci někdy fotím kodakem, no to je ale doba než je připravenej fotit! Ono určitě záleží na cenový kategorii, ale asi i na výrobci.
Do sedanu bych to nenaložilSlag píše:Lomikare...ještě že máš Caravan
Ale naložil, objektiv bys protáh loketní opěrkou!Lomikar píše:Do sedanu bych to nenaložilSlag píše:Lomikare...ještě že máš Caravan![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |