koukám že nesleduješ trh s PHM!Jarda píše:urcite ho zkus. misto nafty v power a je to ok.
neodjedes ani z benzínky![]()
![]()
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
koukám že nesleduješ trh s PHM!Jarda píše:urcite ho zkus. misto nafty v power a je to ok.
neodjedes ani z benzínky![]()
![]()
proboha jak ti muze auto zvladat vyssi rychlost na nizsi otacky ? to ti ten benzin rovnou i upravuje prevodovku ?M&R píše:Já jezdil taky na V-power, když chci víc, dám jí i V-power plus. A nemůžu si to vynachválit. Jde podstatně líp za plynem a vyšší rychlost zvládá na menší otáčky. Ale nemám to ověřené, jak řekl Vojta, je to subjektivní názor. Teď třeba tankuju na Alfa station a řekl bych, že tam je benzín taky dobrej. Možná proto, že tuhle pumpu zaváží němci (total elf).![]()
Neskusal som ho, skor sa mi zda pravdepodobnejsie ze to ma hlavne psychologicky efekt ale mozno raz skusim.Blixoa píše:proboha jak ti muze auto zvladat vyssi rychlost na nizsi otacky ? to ti ten benzin rovnou i upravuje prevodovku ?M&R píše:Já jezdil taky na V-power, když chci víc, dám jí i V-power plus. A nemůžu si to vynachválit. Jde podstatně líp za plynem a vyšší rychlost zvládá na menší otáčky. Ale nemám to ověřené, jak řekl Vojta, je to subjektivní názor. Teď třeba tankuju na Alfa station a řekl bych, že tam je benzín taky dobrej. Možná proto, že tuhle pumpu zaváží němci (total elf).![]()
imho tohle je hovadina - pomer otacek / rychlosti vozu je prece pri kazdem rychlostnim stupni PEVNE DAN, resp. zmenit se da snad jen pouzitim kol (pneu) s jinym obvodem. spis bych uvazoval ve smyslu "jede to rychlejc i kdyz nemam plyn TOLIK SESLAPNUTEJ", ale to se dost tezko meri...M&R píše:Já jezdil taky na V-power, když chci víc, dám jí i V-power plus. A nemůžu si to vynachválit. Jde podstatně líp za plynem a vyšší rychlost zvládá na menší otáčky. Ale nemám to ověřené, jak řekl Vojta, je to subjektivní názor. Teď třeba tankuju na Alfa station a řekl bych, že tam je benzín taky dobrej. Možná proto, že tuhle pumpu zaváží němci (total elf).![]()
jj tak to mohu potvrdit takéondrazalsky píše:druha nadrz s v powerem za 8.1 litru (opet stejny jizdni rezim). hm... uvidime dal. kdyz uz tak hlidam tu spotrebu, tak jsem vypozoroval zajimavou vec - ze rucicka ukazatele na palubovce ma celkem nerovnomerny "chod", prvni 1/4 nadrze (mysleno od plneho tanku) ukazuje ubytek paliva pomalu (brano samozrejme v pomeru k ujetym km), pak cca do 3/4 to "ubyva" rychleji a posledni cca 1/4 zase celkem pomalu. takze od 1/4 do cca 3/4 ukazatele to ukazuje ubytek paliva jako bych jezdil za snad 10 litru. zvlastni.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |