ÚNIK CHLADÍCÍ KAPALINY
únik kapaliny
Dnes jsem zkusil jet bez topení asi 200Km, změřil jsem hladinu kap.
a únik nulový. Takže to vypadá na topení, takže ten sajrajt asi později zkusím.
Nechtěl jsem ho tam lít, pokud by to bylo třeba v těsnění pod kebulí.
Měl jsem stejný problém u VW Transporter a po nějaké době
se to zlepšïlo samo. Třeba budu mít taky štěstí.
Zatím čau.
Zatím čau.
Y17DT Caravan 1,7DTI
5.35 l / 100Km
5.35 l / 100Km
- Reklama
Re: únik kapaliny
pochybujizdenda-H píše:Dnes jsem zkusil jet bez topení asi 200Km, změřil jsem hladinu kap.
Zatím čau.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
zdar všem, tak jsem měl dneska taky nemilé zjištění. V poslední době se mi ztrácela velice pomalu chladicí kapalina a dneska jsem zjistil, že mám úplně nacucly koberec pod řidičem. Jak jsem vytahl gum. koberec ven tak z něj jen kapalo a pod nim byla louže něčeho co nezamrzlo přes noc. Takže asi víme co to může být, že?
Pls můžete někdo poradit kde a jak se to dá co nejrychleji opravit? Na kolik by to vyšlo v Oplu atd? Jak je to časově naáročné? Díky moc.
Pls můžete někdo poradit kde a jak se to dá co nejrychleji opravit? Na kolik by to vyšlo v Oplu atd? Jak je to časově naáročné? Díky moc.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Jak píšeš tak to vypadá 100% na O-kroužky (viz. green, Hany), časem prostě odejdou a těsnící hmota není navždy... V Oplu bych to asi neměnil, protože za opravu topení nebo kroužků budou určitě účtovat demontáž/montáž palubní desky a to s hodinouvou sazbou aut. ser. bude srdeční zástavu. Sehnat někoho kdo zná Astry a kroužky se dají vyměnit jen s rozebráním středového tunelu a dalších drobností. Kroužky jsou za pár kaček, ale práce je to na celé odpoledne (když víš jak na to)...herminator píše:Pls můžete někdo poradit kde a jak se to dá co nejrychleji opravit? Na kolik by to vyšlo v Oplu atd? Jak je to časově naáročné? Díky moc.
Ještě něco k tématu tady.
-
- Kontaktovat uživatele:
no ja se už do Opla objednal, jelikož tu neznám u nás nikoho kdo by se chtěl s tim tak jebat jak to popisuji v tvém odkazuZ22SE píše:Jak píšeš tak to vypadá 100% na O-kroužky (viz. green, Hany), časem prostě odejdou a těsnící hmota není navždy... V Oplu bych to asi neměnil, protože za opravu topení nebo kroužků budou určitě účtovat demontáž/montáž palubní desky a to s hodinouvou sazbou aut. ser. bude srdeční zástavu. Sehnat někoho kdo zná Astry a kroužky se dají vyměnit jen s rozebráním středového tunelu a dalších drobností. Kroužky jsou za pár kaček, ale práce je to na celé odpoledne (když víš jak na to)...herminator píše:Pls můžete někdo poradit kde a jak se to dá co nejrychleji opravit? Na kolik by to vyšlo v Oplu atd? Jak je to časově naáročné? Díky moc.
Ještě něco k tématu tady.
ale co budu potom dělat s tím tepichem to teda nevím , je to už teď pěkné nacuclý, zkoušel jsem to hadrou vytírat ale bůhví kolik tam už toho vyteklo.
Dělal jsem to v Žirafě pod spolujezdcem,sundal plasty a pro zjednodušení jsem přeřízl kobereček jen pod středovým plastem.Na topení to bylo 4 dny,vykapalo z toho asi litr a ještě něco zustalo.nalil utěsňovadlo do kapaliny a modlím se aby to přestalo chcáti.Teď je to už z5 a řez není vidět a můžu do kdykoli zase dát sušit.Je děsná PAKARNA s plastem uprostřed,ven to šlo blbě ale vrátit?Práce pro vraha.
-
- Kontaktovat uživatele:
7-8 tis. ... snad ten jejich odhad bude střízlivější, jinak si to jdu hodit.Z22SE píše:Tak ať se oprava vydaří. Každý sevis je jiný a možná to u vás zmáknou po svém, já dostal hrubý odhad na 7000-8000Kč . S kobercem nevím, asi vpředu rozebrat (obložení + sedadla) a sušit....
Měl jsem podobný problém, taky nacucaný koberec u řidiče chladicí kapalinou. Únik byl asi 0,5 litru za 14 dní. Nasypal jsem do chladicí soustavy prášek na utěsňování chladící soustavy a musím říct, že za poslední měsíc jsem nedolíval nic. Doufám, že to vydrží. S podobným přípravkem jsem měl zkušenost u svého předcházejícího auta a tam netěsnost zmizela na celé dva roky. Tak radím prvně zkusit tuto variantu Je určitě mnohem levněšjí, ty přípravky stojí kolem stovky
-
- Kontaktovat uživatele:
nemohli by jste mi napsat jak se ten přípravek jmenuje? A kde to jde sehnat?Mava píše:Měl jsem podobný problém, taky nacucaný koberec u řidiče chladicí kapalinou. Únik byl asi 0,5 litru za 14 dní. Nasypal jsem do chladicí soustavy prášek na utěsňování chladící soustavy a musím říct, že za poslední měsíc jsem nedolíval nic. Doufám, že to vydrží. S podobným přípravkem jsem měl zkušenost u svého předcházejícího auta a tam netěsnost zmizela na celé dva roky. Tak radím prvně zkusit tuto variantu Je určitě mnohem levněšjí, ty přípravky stojí kolem stovky
Já jsem použil přípravek FLUX STOP. Stál 122 Kč a koupil jsem ho v obyčejné prodejně s náhradními díly.herminator píše:nemohli by jste mi napsat jak se ten přípravek jmenuje? A kde to jde sehnat?Mava píše:Měl jsem podobný problém, taky nacucaný koberec u řidiče chladicí kapalinou. Únik byl asi 0,5 litru za 14 dní. Nasypal jsem do chladicí soustavy prášek na utěsňování chladící soustavy a musím říct, že za poslední měsíc jsem nedolíval nic. Doufám, že to vydrží. S podobným přípravkem jsem měl zkušenost u svého předcházejícího auta a tam netěsnost zmizela na celé dva roky. Tak radím prvně zkusit tuto variantu Je určitě mnohem levněšjí, ty přípravky stojí kolem stovky