Autopotahy
Autopotahy
Mohl by mi někdo poradit, kde seženu nějaké super autopotahy do G, nejlépe na on-line objednávku a aby měli výkroj + potah zadního opěradla?
- Reklama
Re: Autopotahy
potahy patřej do stodvacítky....Peca píše:Mohl by mi někdo poradit, kde seženu nějaké super autopotahy do G, nejlépe na on-line objednávku a aby měli výkroj + potah zadního opěradla?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
asi tak radši přečalounit ale dorý maj na www.autopotahy.sk
tak musim uznat že to sou podle fotek první potahy který bych si do auta dal...fakt to vypadá pěkně, akorát nevim cenu...YANEK píše: asi tak radši přečalounit ale dorý maj na www.autopotahy.sk
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
zdravím,to musím souhlasit,vážně pěkný potahy,tak jen tu cenu at víme,já se již ptal v plzni,tam říkají 4-5 tisíc na zakázku,a výběr látek nic moc,tuto je vážně nádheraVojta píše:tak musim uznat že to sou podle fotek první potahy který bych si do auta dal...fakt to vypadá pěkně, akorát nevim cenu...YANEK píše: asi tak radši přečalounit ale dorý maj na www.autopotahy.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
jak to bylo myšleno,nevím,jinak tu cenu 4 tisíc,jsem našel i na internetu již nevím co to bylo za firmu,taky zakázková výroba,jedná se o sedáky s airbagy,no a zadní s otvorem pro loketní opěrku,dají se sehnat levnější,jen nevím jak to vyřešit s airbagama,dominus-et-deus píše:to znamená, že ti oni potáhnou sedačky- tzn. vlstně suplujou čalouníka?
Koukám, že Kaz byl rychlejší. Tak jen dodám že kůže vyjde na 6250,- + 19% DPH.
4 Vojta: www.autopotahy.sk/airbag.htm
Tam máš ukázáno co to dělá s pytlem.
4 Vojta: www.autopotahy.sk/airbag.htm
Tam máš ukázáno co to dělá s pytlem.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100