ÚNIK CHLADÍCÍ KAPALINY
-
- Kontaktovat uživatele:
ÚNIK CHLADÍCÍ KAPALINY
Ahoj,
mám problém, někde mi asi utíká fridex,dolíval jsem za poslední 2 dny 2x plnou nádržku a je tam po par km uz zase jen pulka.nevi nekdo jak zjistit kde to chcije a co s tim?Nemam to radsi sverit servisu?Dik,Filip
mám problém, někde mi asi utíká fridex,dolíval jsem za poslední 2 dny 2x plnou nádržku a je tam po par km uz zase jen pulka.nevi nekdo jak zjistit kde to chcije a co s tim?Nemam to radsi sverit servisu?Dik,Filip
PHILIPS
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
- Reklama
taky řešim podobnej problém... dočetl jsem se tady že jestli prej není špatný těsnění pod hlavou (((PeDo ) píše:Myslim, ze jestli je tam jenom pulka, tak je to OK, ja mam taky jenom pulku porad. Myslim, ze kdyz je tam vic fridexu a ten se zahreje, tak ti to proste pretece a vytece... Bud v klidku, VAZNE!!!
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- green
- Kontaktovat uživatele:
Řešil jsem něco podobnýho, byly to O kroužky na topení. Výměna 2 litry a teklo mě to pod koberec spolujezdce...
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
- green
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nevěděl, kde mi to teče, až mi poradil Hany. Ale třeba je to něco jinýho. Ta oprava trvá celý den, protože se musí shodit ten středovej panel a rozmontovat tunel. Ty kroužky jsou zhruba ve středu úplně vpředu u země, za středovým panelem.medva1 píše:No tak to je hezký hned zejtra zkontroluju koberečky a všechno okolo topenígreen píše:Řešil jsem něco podobnýho, byly to O kroužky na topení. Výměna 2 litry a teklo mě to pod koberec spolujezdce...
Tak hodně štěstí...
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Souhlasím..taky bych řek, že jak se naleje plná, tak to ten systém prostě nepobere a nechá si jen to co tam patříPeDo ) píše:Myslim, ze jestli je tam jenom pulka, tak je to OK, ja mam taky jenom pulku porad. Myslim, ze kdyz je tam vic fridexu a ten se zahreje, tak ti to proste pretece a vytece... Bud v klidku, VAZNE!!!
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak a já mám po starostech.... k mizení vody se mi přidalo ukrutný tlakování chladícího systému takže skoro nešla otevřít nádržka na dolívání kapaliny... + za studena to chytalo jen na 3 válce a z vejfuku rozhodně nešly jen výfukové plyny )) dal jsem to do servisu poprvé do jiného než Opel a bylo spraveno sumasumárum těsnění pod hlavou s tlakováním a měřením, fridex + olej, termostat a rozvodový řemen..... měl jsem možnost se podívat i v jakym stavu která věc byla... a s velkým udivem mi bylo zděleno že to co je v servisní knížce určitě není pravda olej ten byl měněnej kdoví kdy a řemen měl podle knížky nalítáno 5000km... holej nesmysl skoro se rozpadal... no a teď už konečně frčim jako dřív žádný škubání otáčky ani mizení kapaliny prostě paráda
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
Reakce na Medva1
Takže serviska je vlastně k ho---.
Tak to je pěkný svinstvo.
Zbytečně ty k---y zdražují ojetiny.
Už jsem to taky slyšel přímo od prodejců
z bazaru. Servisce prostě nevěřit
a spoléhat se na svůj čuch a intuici při prohlídce.
Čau.
Tak to je pěkný svinstvo.
Zbytečně ty k---y zdražují ojetiny.
Už jsem to taky slyšel přímo od prodejců
z bazaru. Servisce prostě nevěřit
a spoléhat se na svůj čuch a intuici při prohlídce.
Čau.
Y17DT Caravan 1,7DTI
5.35 l / 100Km
5.35 l / 100Km
Malý únik kapaliny
A abych se držel tématu:
Kolik doléváte chl. kapaliny.
Mně tak uniká 0,5l /3000 Km.
Má to cenu řešit?
Už to tady bylo ale s větším únikem.
Řešili byste to taky, pokud únik není vidět?
Dík za odpovědi.
Kolik doléváte chl. kapaliny.
Mně tak uniká 0,5l /3000 Km.
Má to cenu řešit?
Už to tady bylo ale s větším únikem.
Řešili byste to taky, pokud únik není vidět?
Dík za odpovědi.
Y17DT Caravan 1,7DTI
5.35 l / 100Km
5.35 l / 100Km
To bych zkusil nalít nějaký sajrajt do chladiče, a doufal, že přestane mizet.Sršeň píše:Tiež musím dolievať kvapalinu, tak 2 dcl na 2000 km. Tiež som na vážkach či mám s tým niečo robiť alebo nie. Ale ako tak pozerám tak nie som sám kto ma s tým problémy. Asi sa do leta na to vyprdnem.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Okolo chladiča som nespozoroval nijaký únik, fakt netuším. Skúsim niečo do toho kúpiť, možno to naozaj pomôžespermin píše:To bych zkusil nalít nějaký sajrajt do chladiče, a doufal, že přestane mizet.Sršeň píše:Tiež musím dolievať kvapalinu, tak 2 dcl na 2000 km. Tiež som na vážkach či mám s tým niečo robiť alebo nie. Ale ako tak pozerám tak nie som sám kto ma s tým problémy. Asi sa do leta na to vyprdnem.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION