Středová díra
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Středová díra
Mám možnost koupit za slušný prachy Al kola z Renault Scenic. Maj rozteč 4x100 stejně jako moje Astra,ale středová díra je větší.Poradíte co s tím?
- Reklama
Myslíš tím že na discích je větší díra? Pokud ano tak by to nemělo vadit ( aspoň tedy otec měl na několika autech toto udělané ) a šrouby to udržely v pohodě... Kdyby na discích byla menší díra, tak to máš hold smůlu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: Středová díra
Ne :?::?:musíš vložit středící kroužky, bez nich riskuješ v lepším případě vibrace.monderka1 píše:Mám možnost koupit za slušný prachy Al kola z Renault Scenic. Maj rozteč 4x100 stejně jako moje Astra,ale středová díra je větší.Poradíte co s tím?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Re: Středová díra
Jsem byl rychlejšíspermin píše:Ne :?::?:musíš vložit středící kroužky, bez nich riskuješ v lepším případě vibrace.monderka1 píše:Mám možnost koupit za slušný prachy Al kola z Renault Scenic. Maj rozteč 4x100 stejně jako moje Astra,ale středová díra je větší.Poradíte co s tím?
END
No ono pokud ty disky utáhneš opravdu pečlivě, tak se to defakto vystředí taky... Já neměl na minulých discích středící kroužky a taky po osobním sundání a znovu nandání přestaly vibrace... A šikovnější soustružník je dokáže udělat v pohodě ty středící kroužky ( raději jsem si je také nechal před týdnem udělat tak už čekají na jaro )
Středící kroužky jsou myslím plastové a jestli je máš na svém autě, tak se koukni... jinak někde tady na fóru byl odkaz na ně, ale to než najdu tak bude někdo rychlejší
myslíš tyto?AstraMan píše:Středící kroužky jsou myslím plastové a jestli je máš na svém autě, tak se koukni... jinak někde tady na fóru byl odkaz na ně, ale to než najdu tak bude někdo rychlejší
http://www.kola-srouby.cz/kategorie/26- ... ci_krouzky
maji je treba tady http://www.acppraha.cz/vymezkr.php