Hribek píše:Tak jsem dnes šěl taky do těch Flat stěračů, první dojem super. Stírají hezky-uvidíme jak dlouho. A jak dlouho mi vydrží na aute- Snad ty cikánské dyliny poznají že to není bosch aerotwin Pro ty co to mají blízko na ostravskou burzu na jeremenku- prodávají je tam za 150kč Za ty prachy jsem je nenašel ani na žádném e-shopu
Hribek píše:Tak jsem dnes šěl taky do těch Flat stěračů, první dojem super. Stírají hezky-uvidíme jak dlouho. A jak dlouho mi vydrží na aute- Snad ty cikánské dyliny poznají že to není bosch aerotwin Pro ty co to mají blízko na ostravskou burzu na jeremenku- prodávají je tam za 150kč Za ty prachy jsem je nenašel ani na žádném e-shopu
Toto dostaneš za stejnou cenu i na Jeremenku na burze.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Pánové, pánvé. Neumíte hledat. Já je koupil tady: http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=11727 a mám je na autě půl roku. A že je ta cena skra jiná, než tu píšete. 115 kaček!!! Jinak ke stěračům. Levý mi začal špatně stírat hned druhý týden co jsem ho měl na autě. Prostě prostředek setřel jen v směru kdy se stěrač spustil a když šel zpátky, tak udělal šmouhu, v místě uchycení asi velokosti 5cm po celé délce stírané plochy. Tak jsem to tam reklamoval - poštou - do týdne přišel nový. Tan v pohodě, a těď po půl roce začal zase.Stejné místo, stejná strana. Slyšel jsem že prý stěrače mají životnost 6 měsíců. nevím co je na tom pravda. Ale už nejsem tak spokojený....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
milosh píše:JA koupil origo klasicky u Opla a vydrzely rok
A ty zase nejsou hezké, to musí i nějak vypadat, ne jenom mít gumu v nějakém pozohýbaném drátu....
Radoš 92 píše:Pánové, pánvé. Neumíte hledat. Já je koupil tady: http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=11727 a mám je na autě půl roku. A že je ta cena skra jiná, než tu píšete. 115 kaček!!! Jinak ke stěračům. Levý mi začal špatně stírat hned druhý týden co jsem ho měl na autě. Prostě prostředek setřel jen v směru kdy se stěrač spustil a když šel zpátky, tak udělal šmouhu, v místě uchycení asi velokosti 5cm po celé délce stírané plochy. Tak jsem to tam reklamoval - poštou - do týdne přišel nový. Tan v pohodě, a těď po půl roce začal zase.Stejné místo, stejná strana. Slyšel jsem že prý stěrače mají životnost 6 měsíců. nevím co je na tom pravda. Ale už nejsem tak spokojený....
Ooooo tak to není dobré, ale myslis ze je to jen kus od kusu ? Neb tady nekdo psal ze mu vydrzely déééle.
Ooooo tak to není dobré, ale myslis ze je to jen kus od kusu ? Neb tady nekdo psal ze mu vydrzely déééle.
No, možná jsem něměl štestí, protože pravý je stále jako nový. A když je to zase na stejném místě, možná to je sklem..... Zkoušel jsem odmastit a tak, ale nic...
No, možná jsem něměl štestí, protože pravý je stále jako nový. A když je to zase na stejném místě, možná to je sklem..... Zkoušel jsem odmastit a tak, ale nic...
milosh píše:JA koupil origo klasicky u Opla a vydrzely rok
A ty zase nejsou hezké, to musí i nějak vypadat, ne jenom mít gumu v nějakém pozohýbaném drátu....
No ja nevim, ale na astre mi vadej flaty prave kvuli tomu ze nemaj origo uchyceni a pak to vypada divne, sterace hezky aleta "kostka"co je drzi je docela vysoko kdyz koukas od ridice a to taky neni hezky...
Na vic vyhoda klasickych v zime pri snehu je jasna, okno nebudes muset stirat 10x nez bude cisty...