A nelita ti to az na strechu ? Ja jsem pouzil taky delsi sterace(ale to bylo u Octavie) a litalo mi to strechu a po case se mi tam nahore ubrusoval lak.Tak bacha na to. Sice vic vidis ale jen aby to nedelalo tohle.A.P. píše:Já mám u řidiče o 3 cm delší stěrač a super. prostě toho setře víc než ten o 3cm kratší
klf píše:Hoši myslíte, že bych tam mohl dát tyhle? Snad těch 30mm navíc u řidiče by nemusel být problém, ne?
http://www.autolano.cz/shop/sterace/bos ... 8-902.html
Sterace
Re: AeroTwin
Astra H, caravan 1.7 cdti 74kW, 2006
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
já kupoval včera origoš Bosch v autodílech a stál mě jeden nějakých 150? Má tam i ty Twiny a chce za páru 1000,- prý je má přes rok na autě a jsou v poho, když to spošítám za ten litr kolik bych měl těch Boschů, tak mě to vydrží podstatně dýl.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes šěl taky do těch Flat stěračů, první dojem super. Stírají hezky-uvidíme jak dlouho. A jak dlouho mi vydrží na aute- Snad ty cikánské dyliny poznají že to není bosch aerotwin Pro ty co to mají blízko na ostravskou burzu na jeremenku- prodávají je tam za 150kč Za ty prachy jsem je nenašel ani na žádném e-shopu
mirvsem: A nelita ti to az na strechu ? Ja jsem pouzil taky delsi sterace(ale to bylo u Octavie) a litalo mi to strechu a po case se mi tam nahore ubrusoval lak.Tak bacha na to. Sice vic vidis ale jen aby to nedelalo tohle. [/quote]
To mirvsem: Nelítá, je to akorát. Možná, že ten origo stěrač byl zbytečně krátkej
Doufám, že nějaká zrůda cikánská nepozná, že jsou to AeroTwiny a že mi budou sloužit co nejdéle k mé spokojenosti. Stály něco přes 800+poštovné. Ale jsou super.
To mirvsem: Nelítá, je to akorát. Možná, že ten origo stěrač byl zbytečně krátkej
Doufám, že nějaká zrůda cikánská nepozná, že jsou to AeroTwiny a že mi budou sloužit co nejdéle k mé spokojenosti. Stály něco přes 800+poštovné. Ale jsou super.
AeroTwin
Také jsem naprosto spokojen. Jsou fantastické.Sweet píše:Tak sem vyměnil stěrače za Aerotwiny od BOSCHe, první dojem fakt super. Teď jde o to jak dlouho tam vydrží a jak dlouho vydrží.
- james11
- Kontaktovat uživatele:
mě by vydrželi na autě tak týden když parkuju venkuklf píše:Také jsem naprosto spokojen. Jsou fantastické.Sweet píše:Tak sem vyměnil stěrače za Aerotwiny od BOSCHe, první dojem fakt super. Teď jde o to jak dlouho tam vydrží a jak dlouho vydrží.
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Tak to já právě doufám, že si jich nikdo nebude všímat.james11 píše:mě by vydrželi na autě tak týden když parkuju venkuklf píše:Také jsem naprosto spokojen. Jsou fantastické.Sweet píše:Tak sem vyměnil stěrače za Aerotwiny od BOSCHe, první dojem fakt super. Teď jde o to jak dlouho tam vydrží a jak dlouho vydrží.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
Tak to já právě doufám, že si jich nikdo nebude všímat.[/quote]
Já se nyní snažím parkovat tak, aby nebyly moc na očích. Tedy kolmo k chodníku, čumákem do ulice (kolmo čumákem ven parkuju pokaždé, takže se jen snažím pro parkování najít tato místa). Na hromadných parkovištích samozřejmě čumákem ke zdi nebo proti jinému autu.
Já se nyní snažím parkovat tak, aby nebyly moc na očích. Tedy kolmo k chodníku, čumákem do ulice (kolmo čumákem ven parkuju pokaždé, takže se jen snažím pro parkování najít tato místa). Na hromadných parkovištích samozřejmě čumákem ke zdi nebo proti jinému autu.
klf píše:Tak to já právě doufám, že si jich nikdo nebude všímat.
Já se nyní snažím parkovat tak, aby nebyly moc na očích. Tedy kolmo k chodníku, čumákem do ulice (kolmo čumákem ven parkuju pokaždé, takže se jen snažím pro parkování najít tato místa). Na hromadných parkovištích samozřejmě čumákem ke zdi nebo proti jinému autu. [/quote]
Docela dobrá a nenápadná metoda jak alespoň trochu pomoci životnosti stěračů
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
Já se nyní snažím parkovat tak, aby nebyly moc na očích. Tedy kolmo k chodníku, čumákem do ulice (kolmo čumákem ven parkuju pokaždé, takže se jen snažím pro parkování najít tato místa). Na hromadných parkovištích samozřejmě čumákem ke zdi nebo proti jinému autu. [/quote]
Docela dobrá a nenápadná metoda jak alespoň trochu pomoci životnosti stěračů [/quote]
Přesně tak.
Docela dobrá a nenápadná metoda jak alespoň trochu pomoci životnosti stěračů [/quote]
Přesně tak.
-
Bez ramínkáče
Ja je koupil minulí tyden ty bezramínkové stírače a naprostá spokojenost. I tet v tom sněhu co tady napad!! Krásně to setřou a vypadáto ECHT GUT
Astřík 1.6 16V Comfort-Sport r.v.1998