Čím fotíš?
- Reklama
Ja kompakt v zadnem pripade nezavrhuji, je to prakticke male zarizeni a pokud je to jeste ultrazum, tak pro vetsinu rodinnych potreb vic nez dostacujici. Take chci koupit manzelce neco takoveho do kabelky at je to kdykoliv po ruce.Zdeněk Lbc píše:Mně se tedy nezdá, že by byl kompakt pomalý, možná jak který, ten můj stíhá úplně v pohodě. V práci někdy fotím kodakem, no to je ale doba než je připravenej fotit! Ono určitě záleží na cenový kategorii, ale asi i na výrobci.
Jenze jakmile clovek jednou cuchne k zrcadlu, tak uz mu neni pomoci, je to proste navykove a to i kvalita .
Zkus zrcadlo a pak směle prohlásíš že kompakty jsou npomalý.Mě osobně strašně vadí rychlost ostření a pak teda ty brutální prodlevy spouště.Pokud fotíš něco akčnějšího tak je to v loji. Zaostříš zmáčkneš a mezi rím se scéna změní a máš tam úplně něco jinýho než byl záměr.Ale netvrdím že všechny kompakty jsou špatný nebo že s nimi nedá fotitZdeněk Lbc píše:Mně se tedy nezdá, že by byl kompakt pomalý, možná jak který, ten můj stíhá úplně v pohodě. V práci někdy fotím kodakem, no to je ale doba než je připravenej fotit! Ono určitě záleží na cenový kategorii, ale asi i na výrobci.
- Zdeněk Lbc
Zrcadlovky jsem měl v životě dvě, kinofilmový. Důvody, proč mám digitální kompakt jsem již napsal. Důvod pro digitální zrcadlovku ale nemám žádný. Vše co potřebuji nafotím tím co mám. Samozřejmě vím, že zrcadlovka nemá chybu, tedy kromě velikosti, má lepší možnosti nastavení a i ceny jsou už dnes přijatelné.
V roce 1988 jsem měl na tehdejší dobu docela slušnou výbavu: aparát FUJICA AX-1 s bajonetem, objektiv FUJICA 1:1,9, teleobjektiv PENTACON 4:200, širokoúhlý PENTACON 2,8:29 a blesk METZ 23 BC4. Fotky jsem dělal půl dne v koupeně s červenou žárovkou, samozřejmě černobílý, jó to byly časy! Dnes něco nafotím, sednu pohodlně k počítači a za chvíli je výsledek i na papíře. Ty možnosti, to je tedy věc!
V roce 1988 jsem měl na tehdejší dobu docela slušnou výbavu: aparát FUJICA AX-1 s bajonetem, objektiv FUJICA 1:1,9, teleobjektiv PENTACON 4:200, širokoúhlý PENTACON 2,8:29 a blesk METZ 23 BC4. Fotky jsem dělal půl dne v koupeně s červenou žárovkou, samozřejmě černobílý, jó to byly časy! Dnes něco nafotím, sednu pohodlně k počítači a za chvíli je výsledek i na papíře. Ty možnosti, to je tedy věc!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na kinofilm Canon EOS 300 a digitálek mám Canon PowerShot A 95. A pokukuju po něčem novém. Mám ho skoro tři roky a šlape jako všechny Canony... Perfektně.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No rekl bych, ze funguje jako kazde jine zarizeni . Pokud by se Vam nahodou canon choval nekorektne, tak kouknete sem, protoze sony mela problem s ccd cipama https://self-service.canon-europe.com/cz/pages/ , tak at Vam to zdarma vymeni.
- Princ William
Re: ...
Do sedanu bych to nenaložilSlag píše:Lomikare...ještě že máš Caravan
- Zdeněk Lbc
Re: ...
Ale naložil, objektiv bys protáh loketní opěrkou! Mašina je to fakt pěkná!Lomikar píše:Do sedanu bych to nenaložilSlag píše:Lomikare...ještě že máš Caravan