Já se také přidám ke chvále, máš ji fakt pěknou, kola jsou taky moc pěkný. A stříbrná je sice dost rozšířená, ale stále pěkná a když se naleští, tak září a třeba i v listopadu!
Zdeněk Lbc píše:Já se také přidám ke chvále, máš ji fakt pěknou, kola jsou taky moc pěkný. A stříbrná je sice dost rozšířená, ale stále pěkná a když se naleští, tak září a třeba i v listopadu!
To stačí jen umýt
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Děkuji,děkuji,za chvály Chci se zeptat máte někdo Angel Eyes?Já je do budoucna na 1000% plánuji a zajímá mě jestli dyž ste je vyměnily,jestli vám frčej s motorkama na to hejbání světel,mi někdo tvrdil,že už tam sou pak na tvrdo a nejde s nima hejbat?
Řízek píše:Děkuji,děkuji,za chvály Chci se zeptat máte někdo Angel Eyes?Já je do budoucna na 1000% plánuji a zajímá mě jestli dyž ste je vyměnily,jestli vám frčej s motorkama na to hejbání světel,mi někdo tvrdil,že už tam sou pak na tvrdo a nejde s nima hejbat?
V dnešní době je už na trhu spousta AE. U některých to ovládání jde u některých ne. Než je koupíš, tak kontaktuj prodejce a zeptej se. Myslím, že ty AE, který se prodávají na www.carbonia.cz od FK ovladatelný z auta jsou.
Naposledy upravil(a) synologic dne 08 lis 2007, 08:40, celkem upraveno 1 x.
Rozjely jste tu docela slušnou debatu o nejvhodnější bervě.Tak fakt nevím já mám černou a jinou bych asi nechtěl.Ale co se týče údržby tak je snad nejhorší barva.Předtím jsem měl červenýho Peugeota a stím tolik práce nebylo.černá je super ale je s ní dřina a každá tečka je na ní vidět.Každopádně jsem rád že mám právě takovou protože jich dle mého názoru jezdí podstatně mín než třeba stříbrných,modrých nebo zelených.
Apropo.S těma budíkama.Ja je mam taky.Tu hystorku jak jsem k nim nahodou přišel nechám na jindy ale dal jsem do nich modrý LED diody o svití to suprově.Už jsem se o tom tady s někým bavil.Vyfotím to ale nejde mi to přez mobil takže strpeníčko a foto dodám.Jak by řekl Václav ,,Všechno bude mami všechno"