Spotreba benzinu 1.2, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0, 2.2
- Reklama
Re: Spotřeba
A to se vyplatí! Bob a Tom doporučuje!Tonda píše:Je pěkné si číst o spotřebách vašich miláčků. Pro info : NA MNE NEMÁTE ----- vlastním audi 90 2l benzín ---- spotřeba při 90% cestováním ve městě je 13,7l. Bomba co
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak to můj miláček si vezme průměrně 7l/100, když jí ale fakt šlápnu na krk (což je u mne na dálnici docela pravidlem, jelikož furt nic nestíhám a všude jezdím pozdě), tak jde skoro na deset. Zase ale když s ní jede manželka, tak
ji na dálnici nejde přes 6l/100. Ale já prostě stodvacet jezdit neumím. Snad jen po shlédnutí www.nehody.motobanda.com, to jsem jezdil měsíc pomaleji, než je předepsáno. Ty fotky tam jsou fakt drsný.
ji na dálnici nejde přes 6l/100. Ale já prostě stodvacet jezdit neumím. Snad jen po shlédnutí www.nehody.motobanda.com, to jsem jezdil měsíc pomaleji, než je předepsáno. Ty fotky tam jsou fakt drsný.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
napsal si tu adresu dobre me totiz nefungujeM&R píše:Tak to můj miláček si vezme průměrně 7l/100, když jí ale fakt šlápnu na krk (což je u mne na dálnici docela pravidlem, jelikož furt nic nestíhám a všude jezdím pozdě), tak jde skoro na deset. Zase ale když s ní jede manželka, tak
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
http://nehody.motobanda.comjarda píše:napsal si tu adresu dobre me totiz nefungujeM&R píše:Tak to můj miláček si vezme průměrně 7l/100, když jí ale fakt šlápnu na krk (což je u mne na dálnici docela pravidlem, jelikož furt nic nestíhám a všude jezdím pozdě), tak jde skoro na deset. Zase ale když s ní jede manželka, tak
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
- Princ William
Kdysi mi nekdo poslal odkaz na jednu "moc peknou" stranku.jarda píše:tak to je masakr. asi taky budu jezdit po dalnici 100 a ne neco pres 200 kila jako normalne kdyz nekam specham kdyz to vidim.Luky píše:fuj, ze jsem se na to koukal, a zrovna pred obedem...
http://www.rotten.com
Upozornuju ale, ze to neni pro slaby zaludky
Na pripadne reklamace za vyhozeny obed nebude bran zretel
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Princ William
Opel astra 1,8
Ahojte! Mam moznost kupit Astru benzin 1,8 rok 2000 (92kW) no znami ma odhovaraju kvoli spotrebe a poistkam... potrebujem radu resp. ake mate skusenosti so spotrebou u 1,8??? Dakujem
Re: Opel astra 1,8
zdary,to nebude tak strašný,pojistku u 1.8 máš stejnou jako u 1.6,hlavně ty 1.8 ,16 ventil nemá ten problém se spotřebou oleje,tak zdary.ragazzo píše:Ahojte! Mam moznost kupit Astru benzin 1,8 rok 2000 (92kW) no znami ma odhovaraju kvoli spotrebe a poistkam... potrebujem radu resp. ake mate skusenosti so spotrebou u 1,8??? Dakujem