3.0 V6 do géčka
3.0 V6 do géčka
Jak moc by bylo složitý dát do Gečka motor X30XE 3.0 V6. Koukam na německý stránky a pár jich tam s timhle motorem jezdí tak by mě zajímalo jak moc by to bylo složitý
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Reklama
ale houby to v tý omeze byl řadovej šestivál a tohle je do véčka tři a tři proti sobě
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Princ William
hele taky jsem vo tom premejslel ale nakonec jsem to zavrhnul. nikdo te to oficilane neschvali. v nemecku udelaj schvaleni za poplatek v kazdej zkusebne kdyz to bude jako ma bejt. tak to maj uz docela v tomhle ukonu zvladnute. u nas vymena motoru kort jeste za motor co se do auta ani nedaval docel velkej problem ci spise neresitelnej v oficialnim procesu.... jako ty v6 jsou moc krasny (uz jen pro ten krasnej chod motoru oproti 4 valci). v kazdym pripade se to tam vejde. radak asi ne ale veckovej uplne v poho..... no ale je to moc uprav zacinaje chladicem (vykonejsi) pres elektroinstalaci, brzdy (jako nechat tam brzdy z 1,8 tak to by bylo asi hard ) atd. proc myslis ze chci vymenit astru za silnejsi uz od zakladu..... kdyz si to spoctes tak sim muzes koupit novejsi a hlavne to mit vsechno legalne a co tech prachu utopis v predelevce muzes investovat do jinejch veci ci novejsiho auta...... osobne jsem zvolil schudnejsi cestu a astru prodam a koupim s jinym moterem v serii v kazdym pripade asi padne i cip. vykonu je vzdy malo a porad jsem jeste mladej tak si musim taky neco uzit jinak souhlasim s AstrouDTI ten predek bude tezkej a predni naprava bude co nevidet v p...... nehlede ze se mi zda ze uz i ta 1,8-16v v prudcich zatackach se vzadu krouti. v6 jedine s nahonem na zadek at je sranda to by si celkem asi dost palil pneumatiky a na sprinty nevim nevim
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO