maxim píše:na vrakaci v OL-Holicich maji taky jednu z angl. krasny svetle bezovy interier
mysliš že ta šedá se dělala jenom v anglii ? Masku to má opel.
je to auto rv.99
1,8 - 85 kW / 116 PS - to znamená že 16V ?
má to i ESP
4x airbag
a další
Taky možnost že se to někomu líbilo tak si to celé rozebral a předělal...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
maxim píše:na vrakaci v OL-Holicich maji taky jednu z angl. krasny svetle bezovy interier
mysliš že ta šedá se dělala jenom v anglii ? Masku to má opel.
je to auto rv.99
1,8 - 85 kW / 116 PS - to znamená že 16V ?
má to i ESP
4x airbag
a další
ne, to ne, jen jsem rekl , ze jsem to uz videl, to ze to byl zrovna vauxhall byla asi nahoda. spise se jedna o vybavu na prani
Na přání se dal nechat udělat světlý interiér.Viděl jsem pár Aster i Zafir.O Zafiře jsem těžce uvažoval v Rakousku a na konec jsem ji nevzal kvůli toho interiéru.Lidi to moc nechcou.Zdá se mi,že dokonce tady někdo má v Astře Coupe světlý interiér.
Hold jsem si zvyknul na černou no... Ještě že jsme ji tehdá nekoupili do rodiny, asi bych chtěl pak stejně černou...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tak ten cerny stredovy panel se mi taky nelibi a a je jedno jestli je interier sedy nebo cerny proto ho budu davat ze sve astrulky pryc.Pristi tyden budu v oplu obednavat hezci