Zástěrky

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 22 bře 2007, 17:41

Sršeň píše:No ja som ich kupoval tiež, ale asi o dva mesiace som ich pekne demontoval. Vyzeralo to hrozne. Neviem ktorý blbec navrhoval takéto zásterky. Nielen že kazia vzhľad auta, ale dokonca ani presne nepasujú. Veľa krát som sa ich pokúšal napraviť, ale jednoducho to nešlo. Tá špára medzi zásterkou a blatníkom bola veľmi veľká. A fakt to vyzeralo hnusne.
nemci vedi proc je nedavaji 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

KLF

Příspěvek od KLF » 21 čer 2007, 13:17

Effe píše:A jestli bude pořádná zima tak se stejně polámou.
Mám origo Opel zástěrky (už od začátku) a už jsem prožil několik pořádných zim a jsou stále v pohodě, protože jsou docela flexibilní. Spíš se vytahá to uchycení, ale zástěrky jako takové vydrží.
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

Slag

...

Příspěvek od Slag » 21 čer 2007, 14:50

Neřekl bych že vydrží... Po letošní zimě dopadla takto... :)

Obrázek
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz

Stach Jan

Příspěvek od Stach Jan » 21 čer 2007, 17:23

Nemáš jezdit ve sněhu a vydržely by Ti! :lol: :lol: :lol:
ASTRA Z 1,6 XE 16V 74KW

KLF

Zástěrky

Příspěvek od KLF » 28 čer 2007, 12:08

To Slag: Já je tam mám už od začátku, jezdím i hlubokým zmrzlým sněhem a nepolámaly se. Jenom je trochu volnější to uchycení. Reznou ty samořezy s podložkama nebo co to tam je.

Ale podělím se s vámi o příběh, co se mi stal. Bylo to v obci Lázně Libverda. Zastavil mě policajt, říkal jsem si, co může chtít, svítím, jsem připoutanej, jel jsem krokem, protože jsem něco hledal. Ani jsem neporušil žádný jiný předpis. Vyžádal si doklady, chvíli obcházel auto a pak z něj vypadlo: "Víte proč jsem Vás zastavil? Já mám taky Astru a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s těmi předními zástěrkami. Já je tam nemám a hrozně mi to hází na boky." Oddechl jsem si, pokecali jsme a jel jsem dál. :D

P.S.: Nebyl to náhodou někdo z vás? Nepracujete někdo u PČR? :D
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

josef588
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od josef588 » 26 říj 2007, 02:44

Já to nebyl. :D No já jsem musel zástěrky takéé nasadit protože jsem zistil že mám poškrabaný dveře!!! Sice to vypadá na piču!! ale co se dá dělat. :!:

čibi

Příspěvek od čibi » 26 říj 2007, 13:41

nemá tu někdon na prodej přední zástěrky?

pepca

Příspěvek od pepca » 26 říj 2007, 16:31

čibi píše:nemá tu někdon na prodej přední zástěrky?
:wink: když jsem kupoval originální přední sadu u opela,tak nevím cca do pěti stovek jsem se vešel :wink:,byly v té sadě i takové ochrané nalepovací pásky na blatník,to aby zástěrka neseděla přímo na blatníku a nedocházelo k oděru laku,tak zkus raději origoše než nějaké univerzální které tuto ochranu nemají. :wink:

Odpovědět